Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Конешно шевата херо да излези :)
баш ко го видов на клупа реков дека тој ќе ја реши, додше мислев дека можи ќе исклучи гол да дај, али се покажа дека има квалитети и за центархалф :)

победата беше педерска ама сеа тое, се помирив со ваквите ситуации.

Али сепак сега е поинтересно првенството, следните 2 кола ќе бидат доста збучени и башка и вие и ману играте ензгодни утакмици во ЛШ

Честитки за победата.
Прекрасен меч.

Се виде и дека Авраам Грант има и те како муда...
и внесе три шпиц играча...
така да победата според прикажаното и според тактиката е потполно заслужена.

Се надевам дека во брзо време ќе треба уште два пати да ви честитам:
-Освојување на Премиершип
-Освојување на Лига на Шампиони.

Напред Chelsea !!!

Честитки за победата.
Прекрасен меч.

Се виде и дека Авраам Грант има и те како муда...
и внесе три шпиц играча...
така да победата според прикажаното и според тактиката е потполно заслужена.

Се надевам дека во брзо време ќе треба уште два пати да ви честитам:
-Освојување на Премиершип
-Освојување на Лига на Шампиони.

Напред Chelsea !!!
Премиершип потешко, ама за ЛШ...:vozbud::vozbud::vozbud:

Премиершип потешко, ама за ЛШ...:vozbud::vozbud::vozbud:
зошто потешко ? има шанси...можеби и абрамович ке им вети премии на вест хем и виган ако изиграат нерешено исто како што направи лапорта минатата сезона со Мајорка

Сеа си дојдов. 68 мислења се избришани, си тепавме поштено и многу ми е мило шо се нервирет манчестеровци. Нема админ онлајн, иначе Vlatko_100 и Apokalipto ќе добијат бан од тема, а Vlatko_100 и од форум. Фала на честитките.

Сега останува уште Манчестер да кикснат во Лига на Шампионите и челзи да се шампиони и во шампионската и во Премиер лигата :) :) :)

Vlatko_100 и Apokalipto се банирани од темава.

На Vlatko_100 му препорачувам да си го собере јазикот за да не лета од форумов.

Благодарам на вниманието, можете да си продолжите со дискусија.

Super odigraa Celzi im pokazaa na ovie precenetite man utd kako se igra fudbal!
Zasluzena pobeda sega ostanuva samo manutd da ja prodolzi ovaa nivna igra i na preostanatite utakmici i zasluzeno da si go zemaat vtoroto mesto vo Premier Ligata !!

Тооо Челзи баш кејф ми направивте што ги тепавте на Манчестер нека се нервират сега :k*r:!

честито заслужена победа:smir:

Кога ќе се собере се, заслужена победа на Челзи. Не знам дали ќе има ефект за освојување на титулата, ама слатка победа над единствениот конкурент за титулата.

Првото полувреме, феноменално за Челзи, Манчестер понижен. Водството од 1-0 беше мало за да целосно биде изразена подобрата игра на Челзи, и мизеријата на Манчестер.

Второто полувреме малку послаба игра на Челзи, но и Манчестер не се подобри особено. Израмнија по катастрофалната, почетничката грешка на Карваљо. Како само му ја даде на Руни... Во продолжение, Челзи полека повторно ја презеде иницијативата. Манчестер, и покрај влегувањето на Роналдо, не можеше да прави добри акции, па се обидуваше преку контри. Аврам покажа муда и внесе двајца класичци напаѓачи, Анлека и ан мое големо задоволство Шева:). Со нив играта уште појќе се раздвижи, и се кулминираше во 86 минута по несмасната игра на Керик во 16-никот на Манчестер, и ОЧИГЛЕДНИОТ ПЕНАЛ ЗА ЧЕЛЗИ!!!!! Балак сигурен за 2-1! Кога сме кај Балак, одлична утакмица за него, ама ко се скраја со Дрогба кој да мава од слободен, и на крајо се изгушкаа... Циркус:) После голо од пенал Манчестер КОНЕЧНО почна да игра како шо сите очекуваа и имаа две добри шанси, и Ешли Кол и Шева спасуваа од гол линија.

Се на се, ПОВЕЌЕ ОД ЗАСЛУЖЕНА ПОБЕДА за Челзи!!!!
Кој шо сака нека вели, нека ги окривува судиите (иако нема причина, по самат реакција на Керик се виде оти признава шо напраел, само тоа е нормално од некои фанови) ама вистината не можи да се смени, а таа е дека ЧЕЛЗИ ТОТАЛНО ГО НАДИГРА МАНЧЕСТЕР И ЈА ЗАСЛУЖИ ПОБЕДАТА!!!!:chelsea 2::chelsea 2::chelsea 2::chelsea 3::chelsea 3::chelsea 3::chelsea 2::chelsea 2::chelsea 2:

Следен е Ливерпул! Не знам дали ќе победиме, ама сакам пласман во финале! За сите шо велеа дека Челзи според играта на Енфилд, нема шанси да оди понатаму, после денешниов меч нека размислат уште еднаш, дали Челзи на Стемфорд играше како и на Енфилд? Не!!!
Многу подобро и посигурно!
Go Go Go BLUES!!!!:chelsea::chelsea 2::chelsea 3::chelsea 2::chelsea:

Честитки и од мене

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom