З
Зелениот
Гостин
FC Barcelona 08Како е правилно, 8arcelona ili 8arca?
Sent from my MRD-LX1 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
FC Barcelona 08Како е правилно, 8arcelona ili 8arca?
И 5та сезона по ред џуџево топка не допира во ЛШ, а губат со по 3 разлика.
Ни до колена не му е на Роналдо
А бе ти се читаш ли што пишуваш?Чекајте малце другари, спомнуваме драстични промени во Барса ама не многумина знаат дека тимот и е во тешки финансиски срања, немаат пари за такви луксузи, досега ќе го донесеа Нејмар.
Тоа им е резултат на лошото работење на Бартомеу.
Една од најголемите грешки им беше шо го продадоја Нејмар а со парите купија двајца играчи, едниот го нема за жив, другиот не се снајде најдобро и одма го шитнаа во Баерн, еве го вечерва ги усрами со два гола и асистенција.
Значи го продаваш најдобриот играч и наместо да испазариш паметно ти лупаш пола пари на Усман Дембеле, лол.
Сега цел тим им е за ремонт, а за таква чистка се нема кеш, единствено Меси да го продадат и да се ослободат од високата плата, како и да вртат газот им е од позади сега и мислам дека следат многу тешки денови за Барса, ова ќе потрае, нема преку сезона магично да се вратат работите, крај на една ера.
Сам си замина, Барса можеше да направи повеќе за да го задржи, не навлегувам таму.А бе ти се читаш ли што пишуваш?
Барса го продаде Нејмар или сам си замина?
Дембеле беше панично купување, и после пола год и Кутињо исто.
Цела управа е катастрофа, не знаат што праат. Да се смени управата има некоја надеж.
Нето, Умтити, Пиќе, Алба, Роберто, Бискетс, Ракитич, Видал, Меси, Дембеле, Гризман, Суарез и Браневите се играчите што мора да си идат. За да градат тим им остануваат играчи какоЧекајте малце другари, спомнуваме драстични промени во Барса ама не многумина знаат дека тимот и е во тешки финансиски срања, немаат пари за такви луксузи, досега ќе го донесеа Нејмар.
Тоа им е резултат на лошото работење на Бартомеу.
Една од најголемите грешки им беше шо го продадоја Нејмар а со парите купија двајца играчи, едниот го нема за жив, другиот не се снајде најдобро и одма го шитнаа во Баерн, еве го вечерва ги усрами со два гола и асистенција.
Значи го продаваш најдобриот играч и наместо да испазариш паметно ти лупаш пола пари на Усман Дембеле, лол.
Сега цел тим им е за ремонт, а за таква чистка се нема кеш, единствено Меси да го продадат и да се ослободат од високата плата, како и да вртат газот им е од позади сега и мислам дека следат многу тешки денови за Барса, ова ќе потрае, нема преку сезона магично да се вратат работите, крај на една ера.
Општо неам ништо против тебе, али на моменти многу спамаш и незнаеш кај тераш.Сам си замина, Барса можеше да направи повеќе за да го задржи, не навлегувам таму.
Муабетот ми е дека со тие пари требаше да се испазари паметно а не фрливте 120 милиони за ѓупче од Франција со изиграна една сезона во Дортмунд.
Со тие пари можевте да закрпите повеќе позиции
Не бе оти, ниту јас имам нешто против било кој тука, мое мислење е дека можеа попаметно да ги потрошат парите, кога веќе им се даваа толку пари за еден играч верувам дека имало подобра опција од Дембеле.Општо неам ништо против тебе, али на моменти многу спамаш и незнаеш кај тераш.
Кажи ми кој сакаше тоа време крило да и даде на Барса? Сите знаеа дека имаат 200 милиони у банка, Дортмунд паметно се натегаше и ги одра со 110 милиони. Јебига го изедоа повредите, такво нешто не му се случувало у Дортмунд каде да ја бараме кривицата? Барса ради таа причина сврте на 4-4-2 нешто што скоро никад не го практикувале во понова историја.
Би сакал да ти објаснам ради чиста култура, не ми изглеаш до толку лошо девојче, ама утре со сигурност знам дека џабе ти се мислењава и нешто сосема трето ке контраш безвеза.
Не вади муабети сеа од контекст, кој рече дека треба Меси да си оди, прајме муабет за евентуално негово заминување барем од високата плата ќе се ослободат затоа пишав дека како и да се вртат газот им е од позади.Меси требало да си иде.![]()
![]()
Дај намалете од тоа ефтиниот лепак.
Сигурност ке има полемики за мислењево, али реално и Дембеле у тоа време си покажуваше тежок потенцијал, додуша за мене сеуште е неизбрусен дијамант, али тие повреди што му се случуваат се нехумани.Не бе оти, ниту јас имам нешто против било кој тука, мое мислење е дека можеа попаметно да ги потрошат парите, кога веќе им се даваа толку пари за еден играч верувам дека имало подобра опција од Дембеле.
Не вади муабети сеа од контекст, кој рече дека треба Меси да си оди, прајме муабет за евентуално негово заминување барем од високата плата ќе се ослободат затоа пишав дека како и да се вртат газот им е од позади.
И да јас го ценам многу Меси, ама реално во ЛШ 5 години со ред исчезнува на вакви натпревари.