- Член од
- 5 октомври 2012
- Мислења
- 1.957
- Поени од реакции
- 1.172
daДа ама таму немаат со visa electron, треба во банка со уплатница на трансакциска да уплатиш
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
daДа ама таму немаат со visa electron, треба во банка со уплатница на трансакциска да уплатиш
Не си ги фрлај џабе парите, мизерни сеНа 2win mk игра некој од тука? Како се со понуда и исплата? Дали може да се направи депозит преку visa electron ?
А брат што предлагаш ти кај да се давам хаха, бет365 може гледам да се уплаќа ама не знам до кога и плус да не имам мака со УЈП ( ако воопшто се замараат за тоа). Наводно од НЛБ криеле дека парите биле од бет365 доколку имаш добивка ако префрлиш директ на виса електрон. Овие нашите џабе и да добиеш, со 15% данок исто како да не си добил. Уште душата да ни ја земат остана.Не си ги фрлај џабе парите, мизерни се
Србија е рај за спортска,нити данок нити се лимитирани за кладење на сајтови....А брат што предлагаш ти кај да се давам хаха, бет365 може гледам да се уплаќа ама не знам до кога и плус да не имам мака со УЈП ( ако воопшто се замараат за тоа). Наводно од НЛБ криеле дека парите биле од бет365 доколку имаш добивка ако префрлиш директ на виса електрон. Овие нашите џабе и да добиеш, со 15% данок исто како да не си добил. Уште душата да ни ја земат остана.
А знаете некој да имал проблем со ујп што играл на бет365? Иначе да, таму немаат данок. Само Monkeydonia најпаметна е.Србија е рај за спортска,нити данок нити се лимитирани за кладење на сајтови....
Ако ти е страв од УЈП играј на нашите,ако не ти е страв играј си на бет365![]()
Копачка ради квотите од нашите, или Евротип.А брат што предлагаш ти кај да се давам хаха, бет365 може гледам да се уплаќа ама не знам до кога и плус да не имам мака со УЈП ( ако воопшто се замараат за тоа). Наводно од НЛБ криеле дека парите биле од бет365 доколку имаш добивка ако префрлиш директ на виса електрон. Овие нашите џабе и да добиеш, со 15% данок исто како да не си добил. Уште душата да ни ја земат остана.
Има бонус некаде при прв депозит?Изгледа средиле Спортлајф и Копачка да можеш депозит преку картичка![]()
Има бонус некаде при прв депозит?
Што е броузер ?А на пример да напишеш во некој броузер Спортлајф,мк или Копачка? Само на латиница пробај.
Ти одговори и @Vladimir1984 ама ајде.. Колку што можев да видам Копачка даваат при прв депозит 1000 денари бонус, Спортлајф 100 % бонус за до 6000 денари депозит. Или попросто, ако ставиш 3000 добиваш уште 3000 за играњеИма бонус некаде при прв депозит?