Сакам да знам!

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.528
Поени од реакции
4.359
Dobra marka za tie pari nema, site ke bidat nekoi nepoznati brendovi koi najverojatno ke se rasipat posle koristenje 2 pati. Ako sakas dobra ondak baraj Festool ili Makita, ali u mk gleam makita e 500evra. Ako imas nekoj od stranstvo da ti donese najubavo.
Рачна, не со маса. Најскапо имам видено Dewalt, 23 иљади. Макита има за 9иљади(видов негде).
Автоматски споено мислење:

Иначе, не ми треба за рабови.

Макита има од 10 до 30 иљади. двете пониски вршат работа...

Последно уредено:
Член од
25 ноември 2013
Мислења
1.658
Поени од реакции
1.522
Рачна, не со маса. Најскапо имам видено Dewalt, 23 иљади. Макита има за 9иљади(видов негде).

Иначе, не ми треба за рабови.

Макита има од 10 до 30 иљади. двете пониски вршат работа...
Ako ima makita za 9000 ondak zimaj ja. Obicno makita ima 3 godini garancija na site alati.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Возачката (б категорија) ми истекува во декември оваа година, дали може сега да поднесам барање за продолжување ? Ќе одам во странство наредниот месец па затоа.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.355
Поени од реакции
34.985
Сакам да знам добра марка на Раутер(глодалка/фреза)
Имам видено цени од 3k денари до 10k денари(еуроимпекс)
Средни кон повисоки модели на Макита, за профи работење. За хоби, можеби Бош зелената серија. Плавата серија Бош се исто накај профи ама се под квалитетот на Макита.

Јас ваква фреза земав: https://elektrometal.com.mk/43498
...сега уште да се натерам да направам работна маса со водилки! :LOL:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.743
Поени од реакции
27.742
Возачката (б категорија) ми истекува во декември оваа година, дали може сега да поднесам барање за продолжување ? Ќе одам во странство наредниот месец па затоа.
Да

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895
Скоро 4 месеци однапред продолжување? :unsure: За лична карта знам не доволуваат и треба барањето да е најрано 30 ден пред истек на важност.

Инаку сега на колку ги продолжуваат возачките 5 или 10 години? Знам на некои само 5 години им продолжија.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.616
Поени од реакции
11.677
Нормално дека нема да се исти, не е исто да имаш маркет пример во Драчево и во Сити Мол.
На крај профитот треба да е ист во сите маркети на Кам и било кој друг и цената се одредува спрема висината на киријата на објектот, платите на вработените, сметките итн.
тоа е тешка глупост, рамстор и веро секаде иста цена, кај тинекс дисконт и супер тинекс има разлика јер ова суперов нешто ко премиум па одредени работи се поскапи

Sent from my iPhone using Tapatalk

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.528
Поени од реакции
4.359
После ќе ја земам.
Јас ваква фреза земав: https://elektrometal.com.mk/43498
...сега уште да се натерам да направам работна маса со водилки! :LOL:
Баш таква без водилки ми треба. Едноставно не знам на што да ја ставам. За работна маса имам план...се што ми треба е пристојна граѓа

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.646
Поени од реакции
791
Скоро 4 месеци однапред продолжување? :unsure: За лична карта знам не доволуваат и треба барањето да е најрано 30 ден пред истек на важност.

Инаку сега на колку ги продолжуваат возачките 5 или 10 години? Знам на некои само 5 години им продолжија.
Јас возачка дозвола 6 месеци пред истекот на истата ја заменив со нова и важноста е 10 години,знам за пасош дека под 27 години важноста на истиот е 5 години а над 27 е 10 години ,а за возачките дозволи до 70 години а потоа се бара лекарско уверение па колку комисиски ке ти дадат толку ти ја издаваат возачката

Член од
1 април 2017
Мислења
283
Поени од реакции
44
како да проверам за кола што сакам да ја купувам колку сопственици имала претходно?

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.693
Поени од реакции
31.727

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.528
Поени од реакции
4.359
Сакам да знам какви типови на технички (не за автомобили/моторни возоила, храна или коитус) лубриканти уља има.

Kajgana Shop

На врв Bottom