Од што го штитеше лицето жити сез топкана леташе пола саат. Виде дека се обрука Годин па падна на земја да се препелка, демек фаул му напраиле.Доста сумљив пенал поготово што овој го штитеше лицето... Правдата задоволена, играта на Интер е катастрофална...
Ваљда некој обид за тролање на Јуве прави, не ми се верува некој стварно да го мисли онаОд што го штитеше лицето жити сез топкана леташе пола саат. Виде дека се обрука Годин па падна на земја да се препелка, демек фаул му напраиле.
Молина чист срам, заслужува исписница да му дадат.
Па дека го разгледуваа пола саат затоа мислам дека имаше некои несогласувања помеѓу судиите...Од што го штитеше лицето жити сез топкана леташе пола саат. Виде дека се обрука Годин па падна на земја да се препелка, демек фаул му напраиле.
Молина чист срам, заслужува исписница да му дадат.
Брат и тебе крајот не ти се знае хахахаПа дека го разгледуваа пола саат затоа мислам дека имаше некои несогласувања помеѓу судиите...
Абе пишав сумљив само, имаше очигледна игра со рака ама правилата како ги толкуваат на секој натпревар различно, набиена топка не е пенал (ова не беше набиена), заштита на лице, јајца не е пенал (сега што викаш патуваше топката долго да, ама мислам затоа и толку размислуваа)Брат и тебе крајот не ти се знае хахаха
Ако досудат одма, ќе дојдеш и ќе пишуваш дека едвај чекале да свирнат пенал, како не се ни двоумеле и ни судијата не бил да ја види ситуацијата![]()
Се мислеа дали е фаул во напад.Абе пишав сумљив само, имаше очигледна игра со рака ама правилата како ги толкуваат на секој натпревар различно, набиена топка не е пенал (ова не беше набиена), заштита на лице, јајца не е пенал (сега што викаш патуваше топката долго да, ама мислам затоа и толку размислуваа)
pa ne znae so desna, ko poveketo levaci, do dusa ovoj ne e do tolku los so desna ama u sekoj slucaj nema nikakva kontrola so taa noga koga sutira, nekad znae da ja zakaci dobro pa kaj ide ide, i da dae i gol, ima nekolku daeno, ama u globala ko i 95% od levacite so desna e nub.Доста сумљив пенал поготово што овој го штитеше лицето... Правдата задоволена, играта на Интер е катастрофална...
Не, туку се мислеа дали топката претходно удри во некој друг играч и се одби во раката на Годин.Се мислеа дали е фаул во напад.
Sent from my SM-G975U using Tapatalk