Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Јас се надевам дека заткулисно ништо од последните информации не се точни. Секој еден чекор да протече низ медиуми дури кој отишол до вц, за време на преговорите.
Така не се водат преговори според мене.

Имаше некој пишано за трансферот на Фернандеш, толку многу се одоговлекува секој поголем трансфер кај нас, што ти убие секоја радост за трансферот. :pos:

Самото тоа што Меваер игра и против отепани на 5-0 го прави потрагичен фактот што имаме 15 стопери а ни еден адекватен да протрча 90 минути си хендикеп резултат. Трагедија.

Боо Џејдон и неговиот агент биле информирани дека само за права цена ќе си одел хехе, 120милиони е права цена, нека побара трансфер Џејдон и за 90 ќе го дадат.

Имаше некој пишано за трансферот на Фернандеш, толку многу се одоговлекува секој поголем трансфер кај нас, што ти убие секоја радост за трансферот. :pos:
Штета нема некој што може да ни го собере,па да видиш тогаш како ќе им се брзаше.
Преку кур ми се више со трансфериве
Санчо е препрепрепотребен за нас,и дебиливе се натегаат за мртви бонуси.
Па стај таму клаузула на секое мочање да даваме по 1 евро и земи го ти јебем матер.

Sent from my SM-A920F using Tapatalk

Мора сериозна клупа во форот. Гледајте колку не знаат да изнесат топка триово зад Игало.

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

Имаме нови дресови?

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Имаме нови дресови?

Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Да ги имаше во темава.
Мора сериозна клупа во форот. Гледајте колку не знаат да изнесат топка триово зад Игало.

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk
Може ќе функционира подобро ако Мата и Лингард си ги сменат местата.

Нека пуштат аудио снимка од публика на звучници, ко на натпреварите во ПЛ.

Вака, натпреваров наликува на група луѓе во шума кои се довикуваат. [emoji846]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom