Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Значи кога ќе видам дека пробуваат од нафрлена топка да дадат гол ... одма ми се темни и ме навраќа на едни стари мрачни времиња кога имавме по 12312312 нафрлања а ни еден контакт со топка. Овој тим на терен што е во моментов нема компас, ниту знае на каде тера.

Далот е измиснел за Тимоти, незнам што е до толку проблемот со него.

Flag_of_the_Red_Cross_cropped_as_a_square.png

Немој некој повеќе да го ставил Мата во иста реченица со Лингард, Переира, Џонс и компанија.

Е ова е веќе дигање на цена.
f8ff03d9c2e14aed0bd7b6f123718cb8.jpg

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Забележавте ли дека при кај на натпреварот Оле на клупа читаше коментари од Кајгана фан клубов? [emoji6]

Габриел од Лил одговара на профилот кој е наведен.

Aj уште и Лингард, и да го славиме овој Марота.

Само треба да испадне дека типот е гениј и не прелажал :D За воља на вистината, Лингард и Переира ќе испаднат играчишта во Италија.

Лингард цела сезона ќе го снема. Ќе се вади со писма како имал семејни проблеми дрн дрн, ќе се протне со тоа и вака небитни голови и на крај пак ќе треба да го гледаме кај што се мота вака.

Џејмс многу ме разочарува во вториов дел од сезонава. Тотално изгубено делува и се плашам дека изданијата од првиот дел од сезоната беа само блесок како резултат на мотивација од трансферот.

Сега ме тегнеш за јазик да ти кажам дека одамна видов дека појма немаш, ама ај живеј :kruna:
Мата незнам зошто го браните толку ништо не направи и спор делуваше цела утакмица немам ништо лично против него ама у послаби лиги подобар ќе е.

Мата незнам зошто го браните толку ништо не направи и спор делуваше цела утакмица немам ништо лично против него ама у послаби лиги подобар ќе е.

Ништо не направи, само 2 асистенции.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom