The Wild Boy
љепотан
Аууу значи сега, ако таа снимка не е лажна, некој исфрлил нешто пред да се деси експлозијата???Пише "Овој дрон беше виден пред експлозијата".
Ова се повеќе ми делува дека е намерно направено / местенка од некој друг.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аууу значи сега, ако таа снимка не е лажна, некој исфрлил нешто пред да се деси експлозијата???Пише "Овој дрон беше виден пред експлозијата".
Убаво почна, се понадевав дека ќе продолжиш во иста насока:Кој би бил интересот на Хезболах да направи вакво срање ? Ако е местенка, испровоцирана експлозија повеќе личи дека е дело на Израел (Мосад) како одмазда кон Либанските власти што не сакаат да го избркаат Хезболах од нивна територија. Еве истиот тој претседател еве што изјави пред 3 дена
Според Вики, кажува дека нема попис таму направено од 1932 година - due to the sensitive confessional political balance between Lebanon's various religious groupsНе сите во Либан се рокат за девица со динамит, таму христијаните и муслиманите се скоро исто, од муслиманите шиитите и сунитите се скоро исто, сунитите ја имаат друже сектата (иако они се сметат како посебен народ) која е ептен про-Изреал, а анти сите други, бетер се од кај нас, презадолжени како држава и не се знае кој пие кој плаќа.
ova so dronot , nikade ne se gleda kaj pagja toa so go nose dronot , i samo se gleda nebo nisto drugo , ili ima celosna snimka ?Еве видео од таа првата експлозија што ви зборев:
А овде на ова видео е тоа што зборев, наводно некој дрон прелетал и фрлил нешто.
Ако знае некој Германски нека преведе (или на кој јазик да е напишано ова)
И тоа како се осети ова во Прилеп, како сега памтам како на два пати се тресеше цело тло и се слушаше како тука да експлодирало.Секаваш на она срањено во соседна албанија, 2008? Она со складот за муницја Да....
Не, само ова ја најдов. Тоест ми ја прати darkovlogs, ако не е он информации пинци варени ќе најдам.ova so dronot , nikade ne se gleda kaj pagja toa so go nose dronot , i samo se gleda nebo nisto drugo , ili ima celosna snimka ?