На сликава, сите се на исти паметОвој створ......под итна постапка би го ставил позади решетки.
Прегледај го приврзокот 261522
Идиотов веќе има свој кластер....но што мајка бара со 15-16 годишни (малолетни) деца племето негово болно.....или со дрога се плетка, или треба да се кастрираНа сликава, сите се на исти памет![]()
Еднаш кажав, и без сликава човеков делува на психијатриски случај и во друга земја би бил експресно хоспитализиран.Идиотов веќе има свој кластер....но што мајка бара со 15-16 годишни (малолетни) деца племето негово болно.....или со дрога се плетка, или треба да се кастрира
Е шо ви смета чоеко до толку. Каректер си има таков. Сака да шири љубов и позитивна енергија. Чоек без обврски и не женет. Ако е добар чоек значи му фали нешто, за на психијатар е?Еднаш кажав, и без сликава човеков делува на психијатриски случај и во друга земја би бил експресно хоспитализиран.
Се враќам на форум по банирање без врска, пошто на вечината и хумор им е непозната работа и среќавам навреди од ваков тип, од амеби, од едни прости едноклеточни организми кои се само една скала над вирусите. Каква конверзација, каква размена на мислење сакате со вакви амеби, а ти демек му веруваш на вакви измислени глупости дека сум кажал. Еве модератор си, пребарај и постирај мои постови, ако сум кажал вакви глупости барам да ме банирате за секогаш, доколку не сум кажал сакам вакви ликови да банирате засекогаш. Поздрав и чекам одговор.Ако навистина кажал вака и ако навистина е забар, блазе си им на пациентите негови.
Почни да го читаш Фројд и ќе видиш дека ова неговово е далеку од немање обврски, жена и ширење позитивна енергијаЕ шо ви смета чоеко до толку. Каректер си има таков. Сака да шири љубов и позитивна енергија. Чоек без обврски и не женет. Ако е добар чоек значи му фали нешто, за на психијатар е?
A koj e ovoj? De malku statistika/info.Овој створ......под итна постапка би го ставил позади решетки....и тоа со две обвиненија
Прегледај го приврзокот 261522
Не би ме чудело доколку некој ден прочитам пост во Драга Кајгана од Сунѓерот Боб: Здраво дечки, Алекс овде. Ме немаше некое време, ама се вратив.Еднаш кажав, и без сликава човеков делува на психијатриски случај и во друга земја би бил експресно хоспитализиран.
Дали за тебе сосем нормално е во био на инстаграм да има ставено "Алекс Северен Македонец" и да води политичка предизборна кампања на ТикТок?Е шо ви смета чоеко до толку. Каректер си има таков. Сака да шири љубов и позитивна енергија. Чоек без обврски и не женет. Ако е добар чоек значи му фали нешто, за на психијатар е?