- Член од
- 21 март 2015
- Мислења
- 1.274
- Поени од реакции
- 1.162
Дресот ко дресот е ептен добар, оваа сезона сите три се добри
Фонтов многу ми се свиѓа.
Дресот ко дресот е ептен добар, оваа сезона сите три се добри
Фонтов многу ми се свиѓа.
Според мене овај е најдобриот дрес од кога свртивме на Адидас. Најк од година во година подобар го правеше. Адидас обратно. Ова сега реално е скок. И фонтот ме бендисува.Најгрдите дресови у последниве 10-15 години. На рамниште со чаршафите од пред 10-тина сезони.
Негде прочитав дека всушност една година од таа енормна плата ќе му ја покрие Интер, е сега како точно се договорени Интер и Алексис, стварно не знам.Знам само дека Јунајтед нема да добие ништо како трансфер цена, а ќе заштеди 50-60 милиони.Аха, јас го разбрав Романо дека ќе сме ја превземале цела плата у смисла и истата плата.
Чудно е што Санчез се согласил на 70% намалување на плата а имал договор уште 3 години наместо голф да игра. Не знам за друг ваков случај искрено, особено за играч на крај на кариерата.
Мхтаријан ти е најсвеж случај, се спогодиа со Арсенал да го раскинат договорот каде тој имаше плата некои 9мил евра нето по сезона, за да сега како слободен агент потпише за Рома за плата од некои 3-4мил евра годишноАха, јас го разбрав Романо дека ќе сме ја превземале цела плата у смисла и истата плата.
Чудно е што Санчез се согласил на 70% намалување на плата а имал договор уште 3 години наместо голф да игра. Не знам за друг ваков случај искрено, особено за играч на крај на кариерата.
Не е 70%, сите бројки во Британија се бруто.Аха, јас го разбрав Романо дека ќе сме ја превземале цела плата у смисла и истата плата.
Се надевам дека не е точно ова со платата, зашто автоматски иде у топ 3 кај нас.Негде прочитав дека всушност една година од таа енормна плата ќе му ја покрие Интер, е сега како точно се договорени Интер и Алексис, стварно не знам.Знам само дека Јунајтед нема да добие ништо како трансфер цена, а ќе заштеди 50-60 милиони.
Се надевам бруто е платава, бидејки е премногу голема.На крајот на денот, не се мои парите, нека кршат глава
Да не те чуди...затоа се чистевме инстант од Санчез.Се надевам дека не е точно ова со платата, зашто автоматски иде у топ 3 кај нас.
Единствена смисла гледам во тоа да му ги земат image rights, па да профитираат маркетиншки од него.Вакво нешто со Погба и Санчез имаа договорено ако не се лажам, затоа и високите плати.Се надевам дека не е точно ова со платата, зашто автоматски иде у топ 3 кај нас.
Ништо ново од Оле, само им ја крева цената или пробува да не ја спушти на играчите.Слични коментари има дадено за Алексис, Лингард, Переира, дури и кога беа тешки дрва.Сега читам, ке има 160.000 фунти нето неделна плата. 18.7m е бруто, со такси, со све.
Автоматски споено мислење:
Колку би било нето?Не е 70%, сите бројки во Британија се бруто.
Не ми се свиѓа наговестувањето дека можеби ке го вратат како трета опција, нешто што дојде од блиски новинари на клубот првин, а после и од Оле. Кога го фалеше Алексис, директно тој го збореше истото. Се надевам дека грешам, ама ај, ке видиме.Ништо ново од Оле, само им ја крева цената или пробува да не ја спушти на играчите.Слични коментари има дадено за Алексис, Лингард, Переира, дури и кога беа тешки дрва.