Стев
Rockscourge Stevahn
- Член од
- 19 декември 2019
- Мислења
- 4.480
- Поени од реакции
- 4.308
НЕ МУИ РЕПЛИЦИРАЈТЕ АМАН
НЕ МУИ РЕПЛИЦИРАЈТЕ АМАН
Ti nazad kaj pcelite I babiteОди си кога си решила
А ние баш решивме кафе да те понудиме, слатко, водичка.... како што е адет!
За малце qr ќе му пратев по ппНЕ МУ РЕПЛИЦИРАЈТЕ АМАН
СпијатTi nazad kaj pcelite I babite
Нешјебат!!!Пошто сите женски прво што ме прашуваат е „Дали имаш кола“, од сега натаму наместо „здраво, дали може да се запознаеме“, запознавањето ќе го почнам со „здраво срце, немам кола“
„Здраво срце возам голф 2ка дизел, малце тропа нешо напред ама нема гајле, пали од втора без проблем...“Пошто сите женски прво што ме прашуваат е „Дали имаш кола“, од сега натаму наместо „здраво, дали може да се запознаеме“, запознавањето ќе го почнам со „здраво срце, немам кола“
Или на пример „Здраво срце, Југото ми пали од десетта, и може да застане на пола пат и мењачот не сака да влезе у брзина, гребе. “„Здраво срце возам голф 2ка дизел, малце тропа нешо напред ама нема гајле, пали од втора без проблем...“
Автоматски споено мислење:
ПиЕс
Знаеш дека е правата коа ќе ти ја гура колата на паркинг јер си забораил светла
Mmmмм душо...ако ти е рикнат акумулаторот и ти треба некој да ја турката колата...ммммм..отпозади..јас сум твојот тип.....ммммЗнаеш дека е правата коа ќе ти ја гура колата на паркинг јер си забораил светла
Еднаш во Битола на паркинг гледам еден си стои, а пред него женска во фустан дотерана наведната му ја менува гумата, а овој само гледа„Здраво срце возам голф 2ка дизел, малце тропа нешо напред ама нема гајле, пали од втора без проблем...“
Автоматски споено мислење:
ПиЕс
Знаеш дека е правата коа ќе ти ја гура колата на паркинг јер си забораил светла
Ме ќари веќе мачеMmmмм душо...ако ти е рикнат акумулаторот и ти треба некој да ја турката колата...ммммм..отпозади..јас сум твојот тип.....мммм
Е тоа ти е прав МУЖ! А не вие ќе сте симињале звезди ова она... САМО ЦВРСТА РУКА.Еднаш во Битола на паркинг гледам еден си стои, а пред него женска во фустан дотерана наведната му ја менува гумата, а овој само гледа
Е таа е вистинска
И таа ти вика кој го ебе , јас те сакам тебеИли на пример „Здраво срце, Југото ми пали од десетта, и може да застане на пола пат и мењачот не сака да влезе у брзина, гребе. “
Значи твојата рака ќе ти биде долг сопатник и во иднина битно е ти да бидеш среќен и исполнет.Пошто сите женски прво што ме прашуваат е „Дали имаш кола“, од сега натаму наместо „здраво, дали може да се запознаеме“, запознавањето ќе го почнам со „здраво срце, немам кола“
zatoa miljon stranici posho ne treba partnerЧуму ти е?
Другар дел од коментарите пред мене прочитав дел не.Секогаш се соочувуаме барем ние машките кога треба да пријдеме и да се запознаеме со некоја девојка па бидеме одбиени или ке се запознаеме некое време и после се изгубува таа личност што сме ја запознале не враќање на социјалните мрежи и пред тоа не сме згрешиле ништо односно која е причината дали е материјалното или незз.... едноставно лично ја имам пробано многу пати али немам успеано секогаш почнуваме како пријатели додека да дознаеме кој каков карактер носи па многу пати сум сретнал исти карактер како и ја али не сум груба личност интересен ги смеам лугето али не помага во таа цел то е тоа доколку имате искуство би ми помогнално да пробам на таков начин кој би ми го предложиле ..
Освен ако не ти е за другарка прашањето, ти имаше спротивен проблем. Како да го откачишzatoa miljon stranici posho ne treba partner