Како да си фатам девојка?

• Креатор на темата Креатор на темата Silcevic
  • Време на започнување Време на започнување
Сакав да ти честитам ама намќора си во последно :(
ПЛ не може, за нас е тоа.
Туку кажи колку сум кул? :sneaky:
Од каде примети дека сум намќорка, на социјални мрежи или????
Хммм тебе те нема :unsure::sneaky::sneaky::sneaky::sneaky::sneaky:
Автоматски споено мислење:

Штом се залета да пишеш право на оваа тема ти си овде на лов дојдена....мој ме инстинкт никад не вара :rolleyes:
Нееее, ми ја отупеа главата на друг форум, девојки трескаат глупости, не знаат што прават и ајде овде да видам што се дешава на овие теми и слични. Не барам никаков лов, ниту дечко. Срце ми е затворено за тоа, онака само чисто да видам дали е слично, али и тука е тупаво.

Нееее, ми ја отупеа главата на друг форум, девојки трескаат глупости, не знаат што прават и ајде овде да видам што се дешава на овие теми и слични. Не барам никаков лов, ниту дечко. Срце ми е затворено за тоа, онака само чисто да видам дали е слично, али и тука е тупаво.
Оти луѓево се очајни. Главно ради коронава и тие срања....

Оти луѓево се очајни. Главно ради коронава и тие срања....
Па да, имаше една бара совет дали да се видела со некој ама страв ја било да не е позитивен на корона. Што да правела и ја наполнија главата, има многу жени и тоа е....
Али како и да е, мора нешто да се дешава. Инаку одамна не сум седнала на кајгана форум, стрикно за фудбал си пишував, ама ете и во други теми ме има. Па сега и овде...Две години ме немаше, за тоа води евиденција @Rosemberg :icon_lol::icon_lol:

Знаеш да одлепиш некад, мајко мила :facepalm:
Хормони и домашен притвор, шта чеш. :icon_lol:
Автоматски споено мислење:

Јас најсериозно мислам дека да си фатиш женска е една од најлесните работи на светот.
Тоа оти си убав и шармантен момак. :love:

Од каде примети дека сум намќорка, на социјални мрежи или????
Хммм тебе те нема :unsure::sneaky::sneaky::sneaky::sneaky::sneaky:
Па фала богу инаку каде би приметил :D На магична кугла ли?
Остави ме ти мене, ние боговите имаме куп работа :coffee:

Седи, ја сум паметен...ќе ти биде интересно ;)

Па да, имаше една бара совет дали да се видела со некој ама страв ја било да не е позитивен на корона. Што да правела и ја наполнија главата, има многу жени и тоа е....
Јас седам онака 4-5 месеци дома немам корона, нека повели слободно.

Што е ова долче и зошто ја гади темава, нечитлива е последниве страни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom