Фан Клуб: Арсенал

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.072
Поени од реакции
6.730

Лом се направени оваа вечер гарант, Лака веќе изгледа бааѓи отиден.
Хахахаха Лаказет му мава ремет на Салиба - Тука освојуваме трофеи му вика, не е воа Сент Етијен... хахаха

Член од
28 декември 2015
Мислења
4.084
Поени од реакции
6.570
Малку задоцнети честитки дечки, ме демантира Артета со настапите во ФА купот, па и победата со Ливерпул во ПЛ. Откако Себаљос мислам го даде оној во последна минута со Шефилд Ј. некако почна да ми се мота мисла дека Арсенал освојува :D не знам ни сам како ја добија таа утакмица :D
Браво и до Тирни, еден од најомилени играчи ми е на островот.
Мартинез, a presence :)
За Обамејанг не треба да се трошат зборови, само да го потпишат и да земат уште 2-3 солидни засилувања,
ќе гледаме нов Арсенал 2020/21.
Кој можеше да претпостави пред пар месеци дека баш Арсенал ќе ја започне наредна сезона и тоа вс. Ливерпул.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864

Другари, тоа е, ни помина радоста за купот и се враќаме во реалноста. Вака ако почнува трансфер сезоната, ќе се врткаме пак во средината на табелата.
Сметам дека ова ќе биде многу лош трансфер, исто како што беше и Луиз и продолжувањето на неговиот договор, настрана што изигра многу добро и против Сити и Челзи во купот, едноставно не се гради основа за квалитетен тим со ваков тип на трансфери.

90% мислам дека ќе го потпишеме Вилиан за жал.

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.875
Поени од реакции
7.113
Пласираме се во ЛЕ, да има пари да ги донесеме пензионерите Вилиан и Кутињо...
Мизерно фрлање на пари во бездна, овој буквално играше за нов договор, ајде нека потпише за нас и да го пратеме на плажа исто како Озил.

Фк Киа пензионерско друштво.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Пласираме се во ЛЕ, да има пари да ги донесеме пензионерите Вилиан и Кутињо...
Мизерно фрлање на пари во бездна, овој буквално играше за нов договор, ајде нека потпише за нас и да го пратеме на плажа исто како Озил.

Фк Киа пензионерско друштво.
Искрено, меѓу Вилиан или Кутињо, овој вториот е премија во изборот меѓу нив двајца.

И на која позиција ќе игра Вилиан, ќе грее ли клупа за 150.000 неделна плата. Десно е Пепе, Лаказет во средина, Оба е лево, еве и да Оба во центар, Сака е лево?

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.875
Поени од реакции
7.113
Да преиспитаме ситуацијата откако дојде Еду, потрчко на Киа...
Луиз, Мари, Седрик, Вилиан, кој е следен, очигледно Кутињо....
Еве освен Кутињо кој стварно може да не подобри, кој од другиве слепци ќе биде првотимец во сериозна екипа ?
Три годишен договор на 32години, над 200к сигурно, кој ти знае со колку милиони ќе му напунат џебовите на вампирот....

Дај нека ургира Кронки, ова е криминал шо го прават Раул и Еду.

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.072
Поени од реакции
6.730
Дај нека ургира Кронки, ова е криминал шо го прават Раул и Еду.
Да не се праиме дудуци, криминал беа Арсенал и пред да дојдат овие што ги кажа. А интересно е што ланскиот трансфер рок ги земавме Тирни ( лев бек за долги години), Салиба ( цд за долги години), Пепе ( премногу талентиран, му треба време, очигледно првата сезона е испод очекувањата), Мартинели ( преталентиран ) ама нееееееееееееееееееее ние ќе се фокусираме на Луиз. Раул со тие средства што му беа на располагање направи феноменална работа.

Не сакам да дојде Вилиан, ама ако Артета има збор и не му смета Вилиан да е во тимот, јас апсолутно ништо против ќе немам, му верувам него.
Автоматски споено мислење:

Договори пред да дојдат Раул и Еду
1. Мустафи 100к
2. Озил 350К
3. Колашинац 100к
4. Сократис 100к
5. Чех 100к
6. Мики 200к

:D :D :D :D :D :D :D :D

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.875
Поени од реакции
7.113
Да не се праиме дудуци, криминал беа Арсенал и пред да дојдат овие што ги кажа. А интересно е што ланскиот трансфер рок ги земавме Тирни ( лев бек за долги години), Салиба ( цд за долги години), Пепе ( премногу талентиран, му треба време, очигледно првата сезона е испод очекувањата), Мартинели ( преталентиран ) ама нееееееееееееееееееее ние ќе се фокусираме на Луиз. Раул со тие средства што му беа на располагање направи феноменална работа.

Не сакам да дојде Вилиан, ама ако Артета има збор и не му смета Вилиан да е во тимот, јас апсолутно ништо против ќе немам, му верувам него.
Да сложувам се дека Раул донесе некои квалитетни играчи, зборам за ЕДУ потрчкото кој ги носи пензионерите на Киа само да лапат пари.

Викаш Пепе е талентиран, тогаш зашо се носе Вилиан кој буквално играше за нов договор сезонава за Челзи, они нејќат да му дадат 3годишен договор ама ете ние пензионерското друштво му нудеме долгорочен договор кој ќе го направи втор најплатен играч во Арсенал, а каква улога треба да има, првотимец место Пепе или епизодна од клупа, играч за ротација со 200/250к неделна плата, се контраш самиот.

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.072
Поени од реакции
6.730

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.452
Поени од реакции
6.142
Willian imase kade kade podobra sezona od Coutinho, da vidime koja ke mu e platata i koj mu e planot na Arteta pa da sudime(ma da mislam deka e izmislen za visokiot presing koj probvime da go igrame). Vo napad imame premnogu opcii no golem del od niv se mladinci, kolku i da imaa dobri partii sepak nemozis celosno da se podpris na niv. Pre bi go gledal Willian zamena za Pepe nego Willock vo momentov.
Edinstveno negativno e so definitivno nema da odime po mojata a i na Emery zelba, Zaha iako imase nekoi spekulacii za 40m...

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.875
Поени од реакции
7.113
Ако мислеш дека Артета има последен збор мислеш ќе побара Вилиан пензионерот на 32години да му го донесат на позиција кога веќе има квалитетен играч во Пепе, притоа други приоритетни позции плачат за надоградба...

За Луиз се платени 25м фунти, не ми стои ова како незначителна сума, како директна замена за Кошчиелни, кој мислеш дека е подобар ?

David Luiz has set a record for most penalties conceded by a player in a single Premier League season - 5
Only two players - Koscielny (8) and Szczesny (6) - have conceded more penalties for Arsenal in the Premier League than David Luiz (5).

Edinstveno negativno e so definitivno nema da odime po mojata a i na Emery zelba, Zaha iako imase nekoi spekulacii za 40m...
За 40 сигурно нема да го земеме, ама Палас сакат да го продадат, време е, сигурен сум дека би можеле да се договорат, може да им го понудеме Нелсон, Најлс плус пари...
Нема Арсенал финансиски средства за вакви играчи ама затоа ќе фрлеме 20/30м за позајмица на Кутињо на една сезона, океј.

Mikel Arteta on Wilfried Zaha: "I think he's a terrific player and I think the impact he's had in the Premier League in the last few years has been phenomenal. His ability to create chances on his own is unique."

Не можеме ништо да сменеме, се надевам дека Кронки ќе ургира наскоро.

Последно уредено:
Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.072
Поени од реакции
6.730
Не можеме ништо да сменеме, се надевам дека Кронки ќе ургира наскоро.
Пробувам да ти го разберам воа Кронки ќе ургира :D Што ти очекуваш дека би можел да направи? Па веќе сме потонат клуб, ако не ургираше кога Венгер и Газидис го тонеа, сега би ургирал, оти?

Kajgana Shop

На врв Bottom