Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала за одговорот за G-tech.Еден месец ја користам без претходно искуство со клими.Дали овие се некои скриени опции оти реално на кој би му текнало на такви финти или се универзални финти за сите клими.Ukluci ja klimata i na dugmeto Fan drzi 5 sekundi ke se aktivira funkcijata XFAN ( dalecinskoto nasocigo nakaj klimata koga ke pritiskas na Fan ke se pojavi ventilator na display-ot na dalecinskoto )
Автоматски споено мислење:
Problemot e toa sto bratmi go ima frleno upatstvoto i sega neznae kako da go vkluci Display-ot na klimata a na dalecinskoto nema dugme LIGHT.
Za X Fan Gree G TECH ima a dali G TECH pokazuva nadvoresna temperatura najubavo da odgovori @StrelecФала за одговорот за G-tech.Еден месец ја користам без претходно искуство со клими.Дали овие се некои скриени опции оти реално на кој би му текнало на такви финти или се универзални финти за сите клими.
Дали G-tech покажува и надворешна температура ( или климите општо дали имаат и таква можност)
ako si od Gevgelija moziia 13 ,a ubavo ke bide i da spodelis dopolnitelna informacija;kuka,stan,sprat(koj),prizemje i.tnА дали истото би важело и за 32 м2?
Не те познавам за да знам што правиш приватно, но во секој случај имаш познавања во овој дел. Дали имаш своја фирма или си вработен за мене лично е небитно бидејќи го нафрлив тоа така колку да потенцирам дека ги имаш познавањата во доволна мера за да дискутираш на темата од позиција на корисничко искуство/пракса/знаење.Sosema koretno razmisluvanje, osven ova
Едно исто правило важи за сите клими/брендови.....тоа и и е поентата на моето присаттвство овде....да се објасни начинот на добиените податоци....ја со искуства од комшики ненавлагам у диускусија....ама голем дел се лепат на такви спаламудии што климите ги мерат у м2.Не те познавам за да знам што правиш приватно, но во секој случај имаш познавања во овој дел. Дали имаш своја фирма или си вработен за мене лично е небитно бидејќи го нафрлив тоа така колку да потенцирам дека ги имаш познавањата во доволна мера за да дискутираш на темата од позиција на корисничко искуство/пракса/знаење.
Мене, искрено кажано, ми пречи што на темата нема споредба на клими од ИСТ производител, а тек потоа од различни (да не се повторувам).
Така, ќе се избегнат расправии помеѓу членови и секој во својот сегмент (производител) ќе го претстави најдоброто. Тука зборувам не само за вас луѓето кои сте претставници на некоја фирма или работите во неа, туку и за крајните корисници.
Зошто да нема постови од типот...
јас живеам во стан, толку квадрати, тој спрат, таквс изолација.... Имам таква и тсква клима на таа квадратура овие рез ми ги вади....
Повеќе членови така и на крај имаш увид кој вид на клима каде "поминува".
Го уби беИ такви рекламери секогаш ке има понекој таков овде kako @најубав да ви го помети паметот дека све е исто
Дај предложи некој модел ако знаеш од останатите 20%, ќе им се најде на луѓево ваљда....80% od 3.5kw inverter klimi na -10°C se 2.5kw nezavisno dali LG ili drug brend.
Za se si vo pravo osven za ovaa persona koja po moe, e so pravo banirana i ne se potrebni takvi likovi nikade pa ni ovde.
Chigo se edni od najdobrite kineski klimi porano vo Chigo se proizveduvaa NEO TESLA STAjde koj ima poznavanje za Chigo klimite
Ќе има ли повеќе детали за моделот?Ako може повеќе детали за моделот. Одамна сум заинтересиран за инвертер во парапетна-конзолна изведба. Се надевам дека Strelec соответно од технички аспект ќе го претстави моделот со сите технички спецификации за евентуалните купувачи да знаат што купуваат. Однапред благодарам. Поздрав
Strelec e na vikend.... odmara...od vtornik malo infoЌе има ли повеќе детали за моделот?
Toa e se dobro, ama ne veruvam deka ke go ima istiot kvalitetChigo se edni od najdobrite kineski klimi porano vo Chigo se proizveduvaa NEO TESLA ST
Na Facebook imase reklama za nov model na inverter Chigo koj Naskoro ke go ima vo Mk
LINK
Chigo e veke out t.e. kompanija koja ima seriozni problem.Toa e se dobro, ama ne veruvam deka ke go ima istiot kvalitet