хахахахКако бе Канте и Ндомбеле ги спореди со Епик Брозо и Весино?![]()
Броз е боље од сите 3ца.Како бе Канте и Ндомбеле ги спореди со Епик Брозо и Весино?![]()
Па ај ако не нека му ја намалат клаузулата за 50%За квалиетен дека е и има предиспозиции има, ама дека вреди 120 милиони не вреди, тоа ми беше постотмакс 50/60 мил. А за Облак ко што пишав истите 120 мил од клаузулата негова вредат до цент, и кој би го купил би си завршил ооогромна работа.
Стои све, ама Ндомбеле кој кур е? Оној па пишал погоре дали сериозно сме ги споредиле со Броз и Весино, ај Весино на страна ама Броз е Марадона за тој глупак.Канте да дојде во Интер ќе ви се виде дека сте го вратиле Занети во најдобрите денови.
Страшен играч е Н'Голо, убеден сум дека Конте го сака премногу во составот, под него во Челзи играше неверојатно.
Не знам за кој кур Јувентус не го бара, многу проблеми ќе ни реши во таа мртвата средина.
Не го знам што играч е овој Н'Домбеле, не го споменав него.Стои све, ама Ндомбеле кој кур е? Оној па пишал погоре дали сериозно сме ги споредиле со Броз и Весино, ај Весино на страна ама Броз е Марадона за тој глупак.
Иначе Донев чао со се 150те милиони за Канте, не знаев дека за најдобриот играч во свет се работи.
Толку трае меморијата во фудбалот, не ме ни чудиА-у, муабетов за Канте.
А-у.![]()