Koj gi prodava ovie Venting klimi ?еве малку освежување за конкуренцијата
Venting e rebrendirana Midea
inaku Venting klimite se proizveduvaat i vo Midea i TCL
Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Koj gi prodava ovie Venting klimi ?еве малку освежување за конкуренцијата
Доган ,стара фирма од СкопјеKoj gi prodava ovie Venting klimi ?
inaku Venting klimite se proizveduvaat i vo Midea i TCL
Klimite se entry modeli, stom 18K nosi 6/10, a 24K nosi 6/12.еве малку освежување за конкуренцијата
Vaka okolu 300w ,na +37 da inaku 180w vecer posle 19h.Eve druze vo 15:00 setirana na 25 stepeni nadvor 40+ pokazuva na sonce ja pece na zapad. Vklucena 24/7
Се зависи од м2 кај @corner 280 во најжечкото, кај мене 160 вади после 18-19h иде 110-90 .... x2 m2 имате од менеVaka okolu 300w ,na +37 da inaku 180w vecer posle 19h.
Da okolu 250 do 290 denski i navecer koga ke go snema sonceto oti ja pece direktno 180 do 200w. So EKO vkluceno non stop. Top ama i ja cistev isparuvacot celot go iscistiv a isto i vnayresniot ventilator go izvadiv i vo kada go banjav mislev deka krokodili ispagaat od nego so se nemalo na nego kosa ke ti se digne.Vaka okolu 300w ,na +37 da inaku 180w vecer posle 19h.
64m/kv e stanot pvc i zid sendvic so 8ka siropor pomegu. Ama stanot pod mene ne e vselen i non stop e otvoren denje noke. Koga ke vlezes vo jego ima 40 stepeni ko da si nadvor. Se oseka na nozete toplo. Zdravie se mislam da go demontiram laminatot da postelam stiropori pak da go vratam ne ke da e nekoja inveticija.Се зависи од м2 кај @corner 280 во најжечкото, кај мене 160 вади после 18-19h иде 110-90 .... x2 m2 имате од мене
See ok,ama tuka i izolacijata si igra golema ako ne i najgolema uloga...Се зависи од м2 кај @corner 280 во најжечкото, кај мене 160 вади после 18-19h иде 110-90 .... x2 m2 имате од мене
Дали Gree G-tech има ваква функција x-fan?@Strelec XFan raboti odlicno bravo za Gree ja iskluciv klimata display-ot od levata strana trepkase i duvase turbinata 2 minuti steta sto do sega ne sum ja koristel taa funkcija
E sega dali ima vrska na koja fan brzina ja koristis klima jas na Ladenje ja koristam na prva fan brzina dali toa ima vrska so X Fan odnosno dali ako klimata e na treta fan brzina poubavo ke se isusi izmenuvacot ili X Fan isto susi nezavisno dali e prva ili treta fan brzina ???
Procitaj vo upatstvoto se si pisuva i za tie dugmijnansto gi ima i tie raboti sto se aktiviraat/deaktiviraat so pritiskajne na 2 dugmijna...Na ova dalecinsko koe dugme e za da sveti Display-ot na vnatresnata edinica ? Kaj mene si pisuva LIGHT ovde nema takvo dugme
![]()
Ukluci ja klimata i na dugmeto Fan drzi 5 sekundi ke se aktivira funkcijata XFAN ( dalecinskoto nasocigo nakaj klimata koga ke pritiskas na Fan ke se pojavi ventilator na display-ot na dalecinskoto )Дали Gree G-tech има ваква функција x-fan?
Problemot e toa sto bratmi go ima frleno upatstvoto i sega neznae kako da go vkluci Display-ot na klimata a na dalecinskoto nema dugme LIGHT.Procitaj vo upatstvoto se si pisuva i za tie dugmijnansto gi ima i tie raboti sto se aktiviraat/deaktiviraat so pritiskajne na 2 dugmijna...
16ка ако имаш можност.Како би поминал поекономично, а воедно би бил стоплен за греење за 36-38 м2 без изолација( од три страни затворен една страна отворена према запад со пвц дограма со 4 сезонско стакло ).
Toshiba SUZUMI PLUS RAS-13PKVSG-E/RAS-13PAVSG-E (https://klimi.mk/product/254) или
Toshiba SUZUMI PLUS RAS-16PKVSG-E/RAS-16PAVSG-E (https://klimi.mk/product/255)
или кажете од искуство некоја друга клими што би бркала работа
16Како би поминал поекономично, а воедно би бил стоплен за греење за 36-38 м2 без изолација( од три страни затворен една страна отворена према запад со пвц дограма со 4 сезонско стакло ).
Toshiba SUZUMI PLUS RAS-13PKVSG-E/RAS-13PAVSG-E (https://klimi.mk/product/254) или
Toshiba SUZUMI PLUS RAS-16PKVSG-E/RAS-16PAVSG-E (https://klimi.mk/product/255)
или кажете од искуство некоја друга клими што би бркала работа