Anon
/b/ House /b/
- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 16.740
- Поени од реакции
- 27.733
Мене поентата ми е аргументирано да контрирам на оние хардкор кооперациски хејтери на Албанците а најчесто тоа се хејтери и на сите муслимани. Не дека ќе успеам да ги сменам затоа што се хардкор и проблемот е всушност подлабок од кооперација (и не би сакал сега за тоа да говорам) но може ќе се најде некој со мала скепса што ќе се промени.Еве @Anon ќе каже која е поентата, Пуно и компанија задоени ботови на ДУИ немам намера да ги прашувам.
Кога можат да се спамаат ифтари, и да се постираат линкови од како тоа во АВСТРАЛИЈА јавно се кажало дека кластер била некоја џамија, зошто да не може мојава слика?
Знам дека сликава не може да е контра аргумент на ифтарите, кои и јас строго ги осудувам, но не се дрзнувам да го повторувам тоа секој втор пост.
Јас би сакал вака конкретно да го прашам @F.E.A.R. кај беше да ни ја постира сликава јас што ја постирав? Веројатно беше зафатен со разгледување на статии за лошите црнци во Америка, небањатите муслимани, и воглавном други news кои му одговараат на неговите гледишта.
Ако не се лажам, он беше тој кој еден-два месеци по тоа со Австралија, дојде во темава и го постираше повторно линкот велејќи „ова сигурно било постирано но еве го“.