Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Почитувани,

Започнува промоција на GREE Console Inverter GEH12AA-K3DNA1D, цена 36'990,00 денари.

Прегледај го приврзокот 260901

Прегледај го приврзокот 260902
Со почит
Греемак Гроуп
Автоматски споено мислење:

Почитувани,

Започнува промоција на GREE Console Inverter GEH12AA-K3DNA1D, цена 36'990,00 денари.

Прегледај го приврзокот 260901

Прегледај го приврзокот 260902
Со почит
Греемак Гроуп
Одлично делува ова, моментално најефтина опција за парапетна. Дали можеби има 09ка како поефтина опција? Дали има долно дување накај подот? И дали оваа влегува во климите кои исполнуваат опции за субвенција?

Одлично делува ова, моментално најефтина опција за парапетна. Дали можеби има 09ка како поефтина опција? Дали има долно дување накај подот? И дали оваа влегува во климите кои исполнуваат опции за субвенција?
Za subvencija se bara energetska klasa pri greenje najmalku A+....a parapetnava najmalku ima A+++ klasa....znaci ispolnuva.

Za subvencija se bara energetska klasa pri greenje najmalku A+....a parapetnava najmalku ima A+++ klasa....znaci ispolnuva.
да не ти се заглави копчето од тастатурата на плус? :)
одговори му за другиот услов

тетовирани,кажи дали сеуште има навалица како што имаше пред две-три недели или спласна побарувачката?
онака те прашувам,не е на зезање,бидејќи по другите салони веќе кажуваат дека нема многу заинтересирани.чисто како информација ме интересира

дај ми број од комшиката нешто да ја прашам? :)
може да размениме искуства,околу климите се разбира :)

190-194 w na odrzavanje
c979c68b444794427eb26af6ca1cffea.jpg
Ovie 190w se vo 15h.?na +37° nadvor ?? 24h,uklucena klima .?
Ili ova e otkako postignala Temp,vo sobata.?

Od koga e postignata i sega odrzava
Eve sega padna malku potrosuvackata
Mozam da kazam LG e eknomicna i leto i zima
7f2a6adc43af7b41ffcc50c0ff95be2c.jpg

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Od koga e postignata i sega odrzava
Eve sega padna malku potrosuvackata
Mozam da kazam LG e eknomicna i leto i zima
7f2a6adc43af7b41ffcc50c0ff95be2c.jpg

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Aeri 5.5 na r410 vo stan na zapadna strana od 64 kv setirana na 24 so EKO
Cel den vaka si vrti na 250w TOP

Attachments

• IMG_20200730_213241.jpg
    IMG_20200730_213241.jpg
    3 MB · Прегледи: 17
Inace gree hansol 12 zimoska so dosta nizok minimum I ispod 200w duri I ladno duva nekad.

Sega na ladenje obratno nekako tera ispod 400w skoro I da ne sum ja videl ide on-off celo vreme.

Za razlika Gree lomo spushta na ladenje do kaj 270w I dosta poprijatno ladi PONEOSETNO.
Ova se cisti moi iskustva a kolku magneti imaat klimive ne me interesira.

Дечки здраво, сакам да земам инвертер (тотален лаик у темава) и го гледав овој модел па гледам дека сега е на промоција со добра цена и сакам да ми кажете мислење. Се работи за стан од 50м2, нова градба со добра изолација.

Дечки здраво, сакам да земам инвертер (тотален лаик у темава) и го гледав овој модел па гледам дека сега е на промоција со добра цена и сакам да ми кажете мислење. Се работи за стан од 50м2, нова градба со добра изолација.
ова климава нема што нема на неа....екстра фул опрема

дечко,стан ко стан,дали има една соба станот?

ова се горење само смениле име.горење беа тешко срање од клими.
овие незнам, ако има тошиба компресор тогаш е добро.бидејќи иста таква тошиба,со фул опрема ќе кошта дупла цена.
со оваа клима можеш да грееш дневната од станот и кујната,потоа кога ќе постигне температура,отвараш врати и тогаш колку може нека тера
али сепак може и да излезат добри клими

Slaba e 3.5kw klima za 50m2 ti treba 5.5kw inverter klima
Ovaa

Ili dve klimi po 3.5kw ovoj model

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom