Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
neumaster.mk
Kade e proizveden ovoj LG.?Dobra cena za LG DUAL INVERTER
![]()
![]()
LG S12EQ.NSJ/S12EQ.UA3 R32 - NeuMaster.mk
СМАРТ DUAL ИНВЕРТЕР КЛИМА УРЕД ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.6/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4040.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 5100.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3500/4000 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1080 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1050 W КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.30 l/h РАБОТНА...neumaster.mk
![]()
Mislam vo Turska popravime ako gresamKade e proizveden ovoj LG.?
Ova na 2.5 liciDobra cena za LG DUAL INVERTER
![]()
![]()
LG S12EQ.NSJ/S12EQ.UA3 R32 - NeuMaster.mk
СМАРТ DUAL ИНВЕРТЕР КЛИМА УРЕД ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.6/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4040.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 5100.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3500/4000 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1080 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1050 W КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.30 l/h РАБОТНА...neumaster.mk
![]()
80% od 3.5kw inverter klimi na -10°C se 2.5kw nezavisno dali LG ili drug brend.Ova na 2.5 lici
Zatoa i prasav po cenava mozi od tamu da e...Mislam vo Turska popravime ako gresam
Sepak e so Dual inverter compressor taka da cenata e ekstra retko da najdes klima so twin rotary compressor za cena od 550 evra.Zatoa i prasav po cenava mozi od tamu da e...
дај ми број од комшиката нешто да ја прашам?Sepak e so Dual inverter compressor taka da cenata e ekstra retko da najdes klima so twin rotary compressor za cena od 550 evra.
Klimata e ekstra komsikata ja koristi dveipol godini do sega e prezadovolna od klimata

Одлично делува ова, моментално најефтина опција за парапетна. Дали можеби има 09ка како поефтина опција? Дали има долно дување накај подот? И дали оваа влегува во климите кои исполнуваат опции за субвенција?Почитувани,
Започнува промоција на GREE Console Inverter GEH12AA-K3DNA1D, цена 36'990,00 денари.
Прегледај го приврзокот 260901
Прегледај го приврзокот 260902
Со почит
Греемак Гроуп
Автоматски споено мислење:
Почитувани,
Започнува промоција на GREE Console Inverter GEH12AA-K3DNA1D, цена 36'990,00 денари.
Прегледај го приврзокот 260901
Прегледај го приврзокот 260902
Со почит
Греемак Гроуп
Za subvencija se bara energetska klasa pri greenje najmalku A+....a parapetnava najmalku ima A+++ klasa....znaci ispolnuva.Одлично делува ова, моментално најефтина опција за парапетна. Дали можеби има 09ка како поефтина опција? Дали има долно дување накај подот? И дали оваа влегува во климите кои исполнуваат опции за субвенција?
да не ти се заглави копчето од тастатурата на плус?Za subvencija se bara energetska klasa pri greenje najmalku A+....a parapetnava najmalku ima A+++ klasa....znaci ispolnuva.

Ovie 190w se vo 15h.?na +37° nadvor ?? 24h,uklucena klima .?дај ми број од комшиката нешто да ја прашам?
може да размениме искуства,околу климите се разбира
190-194 w na odrzavanje![]()