dantemkd
demon hunter
- Член од
- 5 јануари 2013
- Мислења
- 10.793
- Поени од реакции
- 10.108
И на некој дечко од Англија му уништи добивка од 660 фунти.Џеси,гагна гол,у последната утакмица.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
И на некој дечко од Англија му уништи добивка од 660 фунти.Џеси,гагна гол,у последната утакмица.
Kaкви 2-3-ца, по еден играч му ја собира топката ако ја прими пониско од голман. На средина на терен ако ја изгуби и имаш некоја опција за да се вадиш, фаул за жолт, ако ја изгубиш на 16 метри, примаш гол.Одлична анализа, за Ван Бисака особено.
Ќе се цитирам од декември:
Ете нека ја истера и оваа сезона првотимец, со Санчо пред него се надевам па ако нема подобрување ќе мора да се бара офанзивен бек. Штета што го испуштивме Хакими но тоа е, имаме покритични позиции за оправање моментално.
Инаку за прес виктим може да се нарече и Погба. Сака да ја држи топката, да ја гради, да качува играчи на грб па против екипи кој играат пресинг често го напаѓаат по 2ца 3ца и му ја земаат.
Мислам дека немаше дадено гол на таа утакмица, затоа се изнервира.
После утакмицата со Тотенхем, мнооооогу ми се свиѓа трудот кој го прикажува Марсијал т.е. конечно втрчува во т.н. канали, константно врши притисок и трча + има подобрено генерален off the ball movement.Покрај 3те гола на не ми текнува која утакмица, битен момент ми е што се напизди пред некоја утакмица кога го извади Оле, а овој имаше дадено само еден гол и утнато неколку шанси.
Можно е, пред некое време беше.Знам имаше добри шанси што не ги реализираше, но имаше асистенција и генерално добар импакт, што во нормална ситуација би било прифатливо.Мислам дека немаше дадено гол на таа утакмица, затоа се изнервира.
Можно е, пред некое време беше.Знам имаше добри шанси што не ги реализираше, но имаше асистенција и генерално добар импакт, што во нормална ситуација би било прифатливо.Мислам дека немаше дадено гол на таа утакмица, затоа се изнервира.
Ако може во некоја трампа да се искористат убаво би било
Статусот на Переира и Лингард во тимот зависи од тоа дали ќе дојдат добри финансиски понуди.Повеќе личи дека се продаваат, ама не за кило кикирики