Anco
За солун ДА, ЗА срем НЕ
- Член од
- 1 ноември 2011
- Мислења
- 8.603
- Поени од реакции
- 15.409
Vcera bev vo eden manastir vo Skopsko,praznik na crkvata Sv. Arangel, ima tamu nekoj izvor so nekakva voda i cel den vernicite srkaa so edna kutljaca od izvorot ili so istata kutljaca stavaa vo limeno lonce i od nego se zamivaa i goiltnnuvaa od vodata. No aj toa ne e strasno ne vaka KORONA od kutlaca,ama losoto bese toa sto vo izvorot nekoj pustaa zolti moneti so mala vrednost koj se valkale po djebovite i racete i razni fioki i sandaci pa zavrsile vo izvorot za K19.
I sto drugo da kazam utre sum pak vo kontakt so 100-200 nepoznato lica na Kvantaski se razbira i tie bez maska a mojata pod brrada.
I ova go vidov na ulica od eden vampir kako mene se zakasla i ja izvadi maskata se navedna i pocna da kasla kako Varburg na semafor i da pluka od auspuk.
I sto drugo da kazam utre sum pak vo kontakt so 100-200 nepoznato lica na Kvantaski se razbira i tie bez maska a mojata pod brrada.
I ova go vidov na ulica od eden vampir kako mene se zakasla i ja izvadi maskata se navedna i pocna da kasla kako Varburg na semafor i da pluka od auspuk.