- Член од
- 24 јули 2016
- Мислења
- 2.456
- Поени од реакции
- 4.009
kod mene u mac listi nema tih kanalaNis narocito,bitka
na kojem portalu?nov kanal filmski so prevod
Sent from my A5_Pro using Tapatalk
imaju Rusiima li neko eurosport 4k kanal, a da nije ruski
kod romuni u DIGI TV radi dobro.ima li neko eurosport 4k kanal, a da nije ruski
skines torrent-om sta hoces i gledas (ako vam nije preslab net)Што толку се палите и радувате на канали на кој можеби се пушта само по еден филм цел месец? Подобро симнете си некоја апликација или програма за гледање HD филмови онлајн или претплатете се на некоја услуга како Netflix, Amazon Prime.
а јас не скидам торентskines torrent-om sta hoces i gledas (ako vam nije preslab net)
tvoj izbor, samo ne znam da li imaju najnovije filmove u ponudi, i ne opterecujes comp uopsteа јас не скидам торент
имам коди,и exodus,green addon,covenant
и кој фил сакам го гледам,,,,,нормално,со превод по избор........
сите најнови ги имаат.2020...сите серии.....и не гледам на комп.......а на андроид бокс....приклучен на тв.....земам далечински,,и гледам ..барам ,,избирам филм,од кревет))tvoj izbor, samo ne znam da li imaju najnovije filmove u ponudi, i ne opterecujes comp uopste
калаузот,обично отвора многу брави,или вратиPrva 4 ko se javi dobija ,,kalauz,, za ovo u spojleru , provereno radi u SFVIPplayer
opet kazem, tvoj izbor,сите најнови ги имаат.2020...сите серии.....и не гледам на комп.......а на андроид бокс....приклучен на тв.....земам далечински,,и гледам ..барам ,,избирам филм,од кревет))
ама коди за тебе изгледа е шпанско село)) закочивте вие само на дримбокс))))
која е поентава на набројување.......на овие уреди????opet kazem, tvoj izbor,
filmove koji me interesuju, skinem, pogledam na TV-u i bacim,
korisnik sam SBB kablovske, imam EON smart box, satelitsku antenu sa motorom (kvalitetne c linije)
4 TV-a u kuci, 2 lap topa, 2 monitora od 27 incha na 2 compa, i jos 2 compa koje i ne koristim, dakle, sta da ti kazem