Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
9 мај 2020
Мислења
30
Поени од реакции
12
Може да добијам листа од ART серверот? или да ми кажите кој е власник на тој сервер?

Член од
21 декември 2012
Мислења
1.779
Поени од реакции
887
Може да добијам листа од ART серверот? или да ми кажите кој е власник на тој сервер?
evo ja sam distrubuter na taj server i za 15 evra ce Dobijes taj ART kad toliko hoces imam nekoliko 100 tako da mozes da uzmes i vise ot jedan

Член од
18 март 2019
Мислења
592
Поени од реакции
2.438
Dobro da išta i radi jer na raznim forumima se objavljuje listi m3u i mac adresa javno, umjesto da se pošalje u poruci kome treba... huligani sve uništiše!
a 15 € je malo puno za listu ma kakva god da je...

Член од
19 декември 2008
Мислења
2.074
Поени од реакции
2.198

пред неколку недели некој објави нешто слично

можеш да ги разгледаш ,да видиш,,што нудат,по која цена....јас тогаш ги разгледав,,,ако не се лажам,некој ја нудеше и АРТ
Автоматски споено мислење:

можеш и овде

мислам,дека е ова нивни сајт,ама можеби се лажам)))
ама сепак,имаш информации,и тест листа)

Последно уредено:
Член од
4 март 2020
Мислења
19
Поени од реакции
17
Za art nije dovoljna samo mac adresa...

Sent from my MIX 2 using Tapatalk
a šta treba? kopija pasoša???

Dobro da išta i radi jer na raznim forumima se objavljuje listi m3u i mac adresa javno, umjesto da se pošalje u poruci kome treba... huligani sve uništiše!
A može jedan test mac za Emu box.

Slažem se, postalo je strašno šta sve objavljuju. Tako da više nije normalno dl će ubuduće ijedan server raditi valjano.

Последно уредено:
Член од
18 март 2019
Мислења
592
Поени од реакции
2.438
a šta treba? kopija pasoša???

A može jedan test mac za Emu box.

Slažem se, postalo je strašno šta sve objavljuju. Tako da više nije normalno dl će ubuduće ijedan server raditi valjano.
Krivo si nešto shvatio... ne bavim se ja tim prodajama i promocijama... meni ponekad dobrotvori pošalju poneku listu da ne moram plaćati 15€ mjesečno za listu ispod koje sitnim slovima piše da oni nemaju autorska prava ni za jedan kanal koji restrimaju nego tih 15 € im dođe da plate trošak servera i eto da zarade neki dinar...

koliko vidim Pifi Pedalot promovira pa pitaj za test mac ili šta već može ponudit ako ima išta gratis

Член од
11 јануари 2020
Мислења
561
Поени од реакции
4.520
Nisam prorok, ne gledaj me tako
Ni meni u životu nije bilo lako.
Bio sam dugo na dnu
Više izdržati ne mogu.

Otisak mi na srcu uspavanog grada
Obično i nevini ponekad nastrada