Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.792
Поени од реакции
8.216
Што толку се палите и радувате на канали на кој можеби се пушта само по еден филм цел месец? Подобро симнете си некоја апликација или програма за гледање HD филмови онлајн или претплатете се на некоја услуга како Netflix, Amazon Prime.

Член од
24 септември 2019
Мислења
2.478
Поени од реакции
3.756
Што толку се палите и радувате на канали на кој можеби се пушта само по еден филм цел месец? Подобро симнете си некоја апликација или програма за гледање HD филмови онлајн или претплатете се на некоја услуга како Netflix, Amazon Prime.
skines torrent-om sta hoces i gledas (ako vam nije preslab net)

Член од
19 декември 2008
Мислења
2.074
Поени од реакции
2.198
tvoj izbor, samo ne znam da li imaju najnovije filmove u ponudi, i ne opterecujes comp uopste
сите најнови ги имаат.2020...сите серии.....и не гледам на комп.......а на андроид бокс....приклучен на тв.....земам далечински,,и гледам ..барам ,,избирам филм,од кревет))

ама коди за тебе изгледа е шпанско село)) закочивте вие само на дримбокс)))) ;) :) :P

Член од
19 декември 2008
Мислења
2.074
Поени од реакции
2.198
Prva 4 ko se javi dobija ,,kalauz,, za ovo u spojleru , provereno radi u SFVIPplayer
калаузот,обично отвора многу брави,или врати
овај изгледа само вратата од мостот на Неретва )) :)
Автоматски споено мислење:

bitkananeretvi.net | 251x bitkananeretvi.dyndns.org | 49x 2.58.193.30 | 32x tataigre.co | 27x 5plus.istmein.de | 18x fortpoint.onthewifi.com | 2x bnn.adriasat.org | 1
или сите овие врати ))

Член од
24 септември 2019
Мислења
2.478
Поени од реакции
3.756
сите најнови ги имаат.2020...сите серии.....и не гледам на комп.......а на андроид бокс....приклучен на тв.....земам далечински,,и гледам ..барам ,,избирам филм,од кревет))

ама коди за тебе изгледа е шпанско село)) закочивте вие само на дримбокс)))) ;) :) :P
opet kazem, tvoj izbor,
filmove koji me interesuju, skinem, pogledam na TV-u i bacim,
korisnik sam SBB kablovske, imam EON smart box, satelitsku antenu sa motorom (kvalitetne c linije)
4 TV-a u kuci, 2 lap topa, 2 monitora od 27 incha na 2 compa, i jos 2 compa koje i ne koristim, dakle, sta da ti kazem, ;) :) tablete i mobilne ne brojim :P
i ne hvalim se time, nego ti samo kazem

Член од
19 декември 2008
Мислења
2.074
Поени од реакции
2.198
opet kazem, tvoj izbor,
filmove koji me interesuju, skinem, pogledam na TV-u i bacim,
korisnik sam SBB kablovske, imam EON smart box, satelitsku antenu sa motorom (kvalitetne c linije)
4 TV-a u kuci, 2 lap topa, 2 monitora od 27 incha na 2 compa, i jos 2 compa koje i ne koristim, dakle, sta da ti kazem ;) :)
која е поентава на набројување.......на овие уреди????
да набројам јас колку тв имам,таблети,телфони,лаптоп...компјутер,андроид бокс????
или да ти кажам од кога гледав сателитсак телевизија???
уште од аналоген сигнал...ресивер protec мислам беше
па потоа FTA дигитален Em tech....
па emtech so modul macig....па irdeto....
па skystar на компјутер ,pa softcam
па дреамбокс 500 па C linija
па FULL HD ресивер дреамбокс 8000,,,,или негова копија

дали е доволно?/??сега не гледам на сателитска воопшто))
Автоматски споено мислење:

@Starbucks1
твојата антена изгледа е ваква ))))
сега колку е јак тој твој мотор)))

Attachments

Kajgana Shop

На врв Bottom