ФЕЈК ЊУВС.
Разликата измеѓу она на Мицковски и ова сега на Апасиев е што политиката на првиот кон прашањето е во форма на свршен чин, нема назад, народот треба да се помири, гласајте не нас пак и идеме даље. Овој вториов отворено го проблематизира, го разработува суштински и не дава само така да се стави под тепих како свршен чин. Затоа првиот ги изгуби изборите а овој вториот си обезбеди место во парламент.Тури им кур на вмронските ботови од Инфомакс, Апасиев кога го кажува тоа ги разочарува гласачите, а Мицковски дебилот ако, слободно нека дава такви изјави. Дегенерици полуписмени...
Саше политико боље ќе го испинуваше ова oд овие мртвиве.
Точно така. Во моментов договорот е реалност за нас. Во иднина можеби ке се променат коцките, ќе можеме да го промениме договорот и да си го вратиме уставното име.ФЕЈК ЊУВС.
Рече дека моментално немаме политички капацитет да го поништиме а не дека е реалност, дека треба го прифатиме и што ти не. 100 пати го вергла истото па и овој пат кажа дека ќе се бори за негово поништување без разлика дали ќе треба 5, 10 или 15 години.
Али океј, таргет група на порталов е за ботови што чекаат директива да им се каже како треба да мислат.
Бреј, скроз се мрднал Шаше вечерва, гледам исплукал неколку патетични наслови, со текст кој соодветствува за неговата шизофренија, која е очигледно во доста напредна фаза отидена. Каква неписмена бараба, неверојатна работа...Кога сме кај шаше, апасиев вика дека со закон е ограничено колку децибели треба да има пеењето на џамиите, или за црквиве исто со камбани и слично, и дека тоа редовно се надминува со години и години и сака да го стави во контрола, односно да работат како што им е законски наложено јер конкретно скопје ко багдад звучи реално гледано, шаше пишал дека сака да ги замолчи џамиите.
'Член од: 24 јули 2020'Мене ми се допаѓаат како трета опција, ама не верувам дека ќе направат некоја разлика во политиката ако влезат со еден, двајца или тројца пратеници на овие избори.
via Internet Explorer 6.0Мене ми се допаѓаат како трета опција, ама не верувам дека ќе направат некоја разлика во политиката ако влезат со еден, двајца или тројца пратеници на овие избори.
Тетке, не се мачи бе да мислиш.Мислам дека Апасиев само ќе прави " циркуси" на говорница без ефект и бенефит за Македонскиот народ.
Теткино, одтркалкај се од менеТетке, не се мачи бе да мислиш.