Кога одиме на такви места храната треба да ја цениме највеќе, па потоа услугата и сите други останати работи или? како оди тоа?
Да не треба случајно певаљката?
lol... Hranata normalno treba da ja cenime ama toa ide bez uopste i da go diskutirame na ovaa tema, toa se podrazbira deka treba da e PERFEKTNO za mestoto uopste da se komentira na temava. Znaci ne samo da e dobro ama i da ima prilicno dobar izbor na asalni jadenje (pod ova ne zboram za pica ili pasta osven ako ne e so albino tartuf i red drugi raboti) Rabotava e i site drugi raboti treba da se pogodeni, znaci ambient (ne, pevaljka ama da e mesto kade moze da pravis asalen muabet na primer), usluga (pod ova ne mislam da mi donese gratis voda ili da mi go donese jadenjeto prilicno brzo, nego da znae sto e dobro, da preporaca sto e svezo, da razbira vinska karta itn), higiena (imam drugar koj mestava gi rankira spored higienata vo toaletite, znaci 5 zvezdi za kupatila ala dubai pa do 0 zvezdi za tipicna mkd kafana lol), vnatresen interier itn... raboti koj ete se ekstra za da se vrtat tamu luge na koj pari premnogu ne im znacat.
Dojrana si e OK za toa sto e, ama daleku e od elitno, Kamnik na primer samo vo dekor ima poveke pari vlozeno nego dojrana sto ke vidi vo 20 god postoenje... Dojrana si go ima stargoradskiot smek i ambient pogodeno i toa cenam ali ednostavno ne e na nivoto sto se diskutira na temata.