Дај ми линк.
Дај ми линк.
Ова со Кина кокетирањево не ми се допаѓа. Веќе е војавност е покажано дека таа Belt & Road иницијатива им е само economic debt trap, на која наседнаа многу држави и сега плаќаат скапо. Чоеков има некои економски аналитичари у партија, прати актуелни дешавки или нешо слабо?
Елаборирај. Докажи спротивно , ете тука сум ќе ти разглобам шо и како ама прво сакам да знам од твоја страна шо и како.Ова со Кина кокетирањево не ми се допаѓа.
Кои држави? Како наседнале? Зашо се заебале?Веќе е војавност е покажано дека таа Belt & Road иницијатива им е само economic debt trap, на која наседнаа многу држави и сега плаќаат скапо.
Па со 10 700 ден донација и 50к евричи од буџет освои 40к гласови.Чоеков има некои економски аналитичари у партија, прати актуелни дешавки или нешо слабо?
Затоа прашај си ги Грујо и Заев.Со економија ко нашава ќе ја исплатиме Кина за едно 150 години. Можеби. Оптимистична проценка.
Мртво сериозен е за се што зборува.Димче, дај уозбилете се малце, еј.
Ова е изборната кампања, Ти да знаеш дека нема да дојдеш на власт, можеш да напишеш во демократијава што сакаш
Мех, не е тоа тоа кога нема карши некој да го убива у поим...Денес во 18:30 Апасиев на Само интервју на Канал 5.
Баш е супер што нема никој спроти него за да се тера карање. Сега треба да видиме што има Апасиев и Левица да понудат како парламентарна партија, кои се приоритетите и како ќе дејствуваат.Мех, не е тоа тоа кога нема карши некој да го убива у поим...
Ауу олку не сум бил хајпнат од пред 5-6 години ко шо бев за Интерстелар
Нема да има ништо поразлично од она што веќе го има кажано. Единствено може да видат тие што не гледаат подалеку од дпне и сдс.Баш е супер што нема никој спроти него за да се тера карање. Сега треба да видиме што има Апасиев и Левица да понудат како парламентарна партија, кои се приоритетите и како ќе дејствуваат.
Штом Косово може да добие независност може и Баскија и Каталонија, многу е едноставно. Штом не може Баскија и Каталонија не може ни Косово.Ако се бара отповикување на признавањата на Косово, Ј. Кореа и Израел, со кое лице би се барало признавање на Баскија, Каталонија...? И зошто Ј. Кореа, а не и С. Кореа? (можеби заради 'северна')
Ама како тоа? За Косово ќе ја отповикаме независноста, а ќе ја признаеме Баскија. Пак мерење со различен аршин.Штом Косово може да добие независност може и Баскија и Каталонија, многу е едноставно. Штом не може Баскија и Каталонија не може ни Косово.
Тоа ви е се последица на студената војна помеѓу СССР и САД. Борба помеѓу капитализмот и социјализмот.
Така како што рече.Ама како тоа? За Косово ќе ја отповикаме независноста, а ќе ја признаеме Баскија. Пак мерење со различен аршин.