Левица - Политичка партија

Дали ќе гласате за Левица на Парламентарните избори?

• Да

• Ќе гласам за мафијашката коалиција СДССМ-ДПМНЕ

• Не

• Ќе гласам за друга "ТРЕТА ОПЦИЈА" партија

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
5 август 2007
Мислења
847
Поени од реакции
1.231
Абе јас го барав тоа за Израел, на сајтот со нивната програма, ама не го најдов. Може и да била патка пуштена
Отповикување на признавањето на Косово, Израел и Јужна Кореја.

Screenshot_20200723-215551.png

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Отповикување на признавањето на Косово, Израел и Јужна Кореја.

Прегледај го приврзокот 260097
Ова со Кина кокетирањево не ми се допаѓа. Веќе е војавност е покажано дека таа Belt & Road иницијатива им е само economic debt trap, на која наседнаа многу држави и сега плаќаат скапо. Чоеков има некои економски аналитичари у партија, прати актуелни дешавки или нешо слабо?

Со економија ко нашава ќе ја исплатиме Кина за едно 150 години. Можеби. Оптимистична проценка.

Димче, дај уозбилете се малце, еј.

Борат

Сагдиев
Член од
22 јули 2019
Мислења
1.231
Поени од реакции
666
Ова со Кина кокетирањево не ми се допаѓа.
Елаборирај. Докажи спротивно , ете тука сум ќе ти разглобам шо и како ама прво сакам да знам од твоја страна шо и како.
Веќе е војавност е покажано дека таа Belt & Road иницијатива им е само economic debt trap, на која наседнаа многу држави и сега плаќаат скапо.
Кои држави? Како наседнале? Зашо се заебале?

Чоеков има некои економски аналитичари у партија, прати актуелни дешавки или нешо слабо?
Па со 10 700 ден донација и 50к евричи од буџет освои 40к гласови.

Со економија ко нашава ќе ја исплатиме Кина за едно 150 години. Можеби. Оптимистична проценка.
Затоа прашај си ги Грујо и Заев.
Он сима сосема друга економска политика, различна од досегашниве.

Димче, дај уозбилете се малце, еј.
Мртво сериозен е за се што зборува.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.578
Поени од реакции
27.425
Ова е изборната кампања, Ти да знаеш дека нема да дојдеш на власт, можеш да напишеш во демократијава што сакаш :)
Меѓутоа не е официјална програма на партијата... Не е дека нема да го следи оваа што го напишал понатака... Затоа е многу важно што е можно побрзо да сватат дека е нереално да се даваат вакви очекувања, па можам да кажам дури и опасен сигнал....

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Денес во 18:30 Апасиев на Само интервју на Канал 5.
Мех, не е тоа тоа кога нема карши некој да го убива у поим...

Ауу олку не сум бил хајпнат од пред 5-6 години ко шо бев за Интерстелар

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.901
Поени од реакции
36.958
Мех, не е тоа тоа кога нема карши некој да го убива у поим...

Ауу олку не сум бил хајпнат од пред 5-6 години ко шо бев за Интерстелар
Баш е супер што нема никој спроти него за да се тера карање. Сега треба да видиме што има Апасиев и Левица да понудат како парламентарна партија, кои се приоритетите и како ќе дејствуваат.

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Ако се бара отповикување на признавањата на Косово, Ј. Кореа и Израел, со кое лице би се барало признавање на Баскија, Каталонија...? И зошто Ј. Кореа, а не и С. Кореа? (можеби заради 'северна' :) )

Борат

Сагдиев
Член од
22 јули 2019
Мислења
1.231
Поени од реакции
666
Баш е супер што нема никој спроти него за да се тера карање. Сега треба да видиме што има Апасиев и Левица да понудат како парламентарна партија, кои се приоритетите и како ќе дејствуваат.
Нема да има ништо поразлично од она што веќе го има кажано. Единствено може да видат тие што не гледаат подалеку од дпне и сдс.
Ако се бара отповикување на признавањата на Косово, Ј. Кореа и Израел, со кое лице би се барало признавање на Баскија, Каталонија...? И зошто Ј. Кореа, а не и С. Кореа? (можеби заради 'северна' :) )
Штом Косово може да добие независност може и Баскија и Каталонија, многу е едноставно. Штом не може Баскија и Каталонија не може ни Косово.
Тоа ви е се последица на студената војна помеѓу СССР и САД. Борба помеѓу капитализмот и социјализмот.

Последно уредено:
D

Deleted member 12196

Гостин
Штом Косово може да добие независност може и Баскија и Каталонија, многу е едноставно. Штом не може Баскија и Каталонија не може ни Косово.
Тоа ви е се последица на студената војна помеѓу СССР и САД. Борба помеѓу капитализмот и социјализмот.
Ама како тоа? За Косово ќе ја отповикаме независноста, а ќе ја признаеме Баскија. Пак мерење со различен аршин.

Kajgana Shop

На врв Bottom