Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.916
Koга ќе ги симнат ДУИ од властЗа-гре-о-та!
Греој!
Браво Удинезе!
Кога ќе ја прогласат Аталанта за шампион?
Koга ќе ги симнат ДУИ од властЗа-гре-о-та!
Греој!
Браво Удинезе!
Кога ќе ја прогласат Аталанта за шампион?
Па тоа ме прави уште постручен да кажам кога некоја екипа е слаба.Разбирам мајтапење од страна на навивачи на интер, Милан ама навивач на Јунајтед кој после Фергусон бел ден нема видено, титула нема видено не се знае од кога, нашол да збори кој е боЉи
Ja видовме стручноста уште кога го спореди Де Лигт со МегваеерПа тоа ме прави уште постручен да кажам кога некоја екипа е слаба.
Можеби не е местена...ама сигурно Јувентус има право да играат лабаво и се заебаваат...Ova mestena Li bese za TRibiani prasuvam
Грешка моја, Де Лихт е најдобриот стопер во последните 130 години.Ja видовме стручноста уште кога го спореди Де Лигт со Мегваеер
Не Мегваер е најдобриот играч на својата позиција у цел сФетГрешка моја, Де Лихт е најдобриот стопер во последнит 130 години.
Џонка не заебавај, ќе излетаат од ЛШ од првата посериозна екипа. Онаков инвалиден среден ред ретко се гледа. Да сакаш еден играч да земеш од Јувентус во некој тим што се рачуна во моментов дека е најдобар, еве Ливерпул да речеме, нема кој да го земеш. Просечна одбрана, никаков среден ред, и Дибала и Роналдо. Тоа ти е описот на Јувентус.Можеби не е местена...ама сигурно Јувентус има право да играат лабаво и се заебаваат...
Сигурно да му дишеа зад вратот ќе играа со максимум капацитет и ќе го наплескаа Удинезе 0-3...Јувентус е далеку од слаба екипа...овие резултати не се реална слика за нивниот квалитет...оваа сезона кога сакаа да играат ги газеа противниците...тоа што бегаат 6-7 бода на три кола до крајот му дозволува полабав пристап и одмарање бидејќи знаат дека ионака ќе ја освојат титулата.
Па не баш бидејќи до 2013 имаа послаба екипа од оваа што е сега па двапати со ред тогаш освоија титула..тоа значи 7 години...во сезоната 2015-2016 имаа послаба екипа од оваа сегашната кога направија 15 победи со ред иоако имаа лош почеток..тоа се веќе 6 сезони.....па и 2013-2014 имаа послаба екипа од денешната....не заебавајте 20 играчи имаат Јувентус да менваатНе велам дека Сари и Јуве кликнаа, ама оваа е најслаба екипа на Јувентус во последните 10 години. Ќе ви се случи некое фијаско во ЛШ, памти ми го зборот.
Па немаше промена на поседот на топката во ситуацијата преги, која ти е паралелата?Ама затоа чист пенал против Аталанта хехехехехех.
Она кога си доследен на своите ставови хехехеѕјхеуејеуејеуеј
Дибала и Роналдо се one man show...со потег решаваат натпревар....бекојте му се страшни и класи над сите во Италија....Квадрадо и Сандро се higher lvl во поглед на физичка подготвеност,техника,центаршут,фудбалска вештина и се останато фудбалско...секој потег му е навремен...Бонучи и Де Лихт вакви такви имаат техника и фудбалско знаење...средината му е малце копачка ама пак измислена и најдобра во Италија бидејќи е составувана по терк на стариот менаџер Алегри што добро знаеше да ја постави играта ....крилата да не прајме муабет...арно Манџукич шо замина..уште тој фалеше.Џонка не заебавај, ќе излетаат од ЛШ од првата посериозна екипа. Онаков инвалиден среден ред ретко се гледа. Да сакаш еден играч да земеш од Јувентус во некој тим што се рачуна во моментов дека е најдобар, еве Ливерпул да речеме, нема кој да го земеш. Просечна одбрана, никаков среден ред, и Дибала и Роналдо. Тоа ти е описот на Јувентус.
Јас не знам што ти значат титулите во Италија. Милан е на плеќи скоро 15 години а Интер е Интер.Па не баш бидејќи до 2013 имаа послаба екипа од оваа што е сега па двапати со ред тогаш освоија титула..тоа значи 7 години...во сезоната 2015-2016 имаа послаба екипа од оваа сегашната кога направија 15 победи со ред иоако имаа лош почеток..тоа се веќе 6 сезони.....па и 2013-2014 имаа послаба екипа од денешната....не заебавајте 20 играчи имаат Јувентус да менваат
Квадрадо не е бек, приучено крило е. Единствениот десен бек во Јуве е Данило чиј трансфер во Реал беше на некоја листа од 10 најголеми флопови во последната декада. Средината не е копачка, неписмена е.Дибала и Роналдо се one man show...со потег решаваат натпревар....бекојте му се страшни и класи над сите во Италија....Квадрадо и Сандро се higher lvl во поглед на физичка подготвеност,техника,центаршут,фудбалска вештина и се останато фудбалско...секој потег му е навремен...Бонучи и Де Лихт вакви такви имаат техника и фудбалско знаење...средината му е малце копачка ама пак измислена и најдобра во Италија бидејќи е составувана по терк на стариот менаџер Алегри што добро знаеше да ја постави играта ....крилата да не прајме муабет...арно Манџукич шо замина..уште тој фалеше.
Ви викам овие резултати ви даваат лажна слика за Јувентус како и местената утакмица против Милан кога ги пуштаа да дадат гол....Јувентус се виде колку е силен против Интер каде фудбалски не здробија буквално....кога сакаат да играат тогаш ја покажваат вистинската сила.
Мене ми значат...јас сум фан на Интер сум се радувал на нивЈас не знам што ти значат титулите во Италија. Милан е на плеќи скоро 15 години а Интер е Интер.
Јас знам дека ќе се случи ако не со Лион тогаш со Сити/Реал.Не велам дека Сари и Јуве кликнаа, ама оваа е најслаба екипа на Јувентус во последните 10 години. Ќе ви се случи некое фијаско во ЛШ, памти ми го зборот.
Сандро е умрен. Секоја сезона дури е свеж е одличен. Голови, асистенции, пробивност и после Ноември умира. Зошто? Па нема замена цела сезона ја игра. Ќе умри чоекот.Мене ми значат...јас сум фан на Интер сум се радувал на нив
Можеби се мизерни екипите во Италија ама пак има шмек Скудетото...преголеми ривалства и историја има помеѓу екипите..не за џабе Јувентус игра на нож толку многу сезони и не му дава капка шанса на ривалите.....во друга лига да беше ќе му се скурчеше и ќе попуштеа..овие да можат 40 години со ред ќе освојуваат
Дефинитивно најефикасна сезона гледамеpamtite li sezona vo ebanoto kalco koe e poznato po ebanata defanziva, bukvalno site ekipi da imaat poveke primeno golovi od izigrani utakmici ...
Ja od koga gleam fudbal mislam deka ova nikad ne se desilo, mada uste ne e zavrsena sezonava i vaka gledajki ja tabelava inter ima sansa na kraj da go poebe muabetov iako cisto sumjam ja licno u ova, narocito sto na kraj gostuvaat kaj talanta. Momentalno imaat 36 primeni gola od izigrani 35 utakmici, juve 38, lazio 38 so denesniov gol sto go primija.