Serie A 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Милан или намерно ги местат за во Европа или Пиоли ги допингова :toe:

Овие Шинтерашиве се ко есдеесовците; какви фејлови и бруки да биднат велат Грујо е крив, а Грујо заминат в Будимшешта пред нашата ера.

Пошто Јуве имаат помош од судиите цело време и се финансиски надмоќни тогаш да очекуваме доминација уште 10 години? Мене ми одговара :icon_mrgr:

Јуве колку и да нема игра... има најмалце 5 фудбалери што може да ја решат утакмицата од никаде. Да ве потсетам Јуве каков состав има, а интер каков има:

36pE7.png
VS
36pE6.png

Жално е да се споредуват овие 2 тима на хартија.

Ама никој не ги спореди не знам од кај ви дојде тоа :)
Поентата е дека ривалите не ја искористија мизерната сезона на Сари и компанија :)
Автоматски споено мислење:

Леле сингл ја имав, ако ја свртеа ќе те отепав на сред широк сокак :icon_lol:
И Германија се коцкаш бе :D

Пошто Јуве имаат помош од судиите цело време и се финансиски надмоќни тогаш да очекуваме доминација уште 10 години? Мене ми одговара :icon_mrgr:
Мислам од наредна сезона ќе се сменат некои работи...

Интер би требало да има многу подобар 2 состав и јаки бекови од кои едниот е Хакими, втора сезона со Конте и поуигран тим. Јувентус сезонава ќе освои Скудето ама ќе имаат грутка во грло и голем прашалник околу способноста на Сари пошто евидентно е дека паднаа за најмалку две нивоа од играта со Алегри. Мислам дека навивачите и раковдоството се во дилема дали Сари може да го крене овој тим на повисоко ниво и конечно да издоминираат во Европа а тоа ќе си донесе многу внатрешни проблеми.

Финансиски може Јувентус да е повеќе погоден од Интер поради корона вирусот, Кина не ослабе економски но лесно може да се свртат работите ако се обедини светот против Кина. Како и да е газдите на Интер стојат многу подобро од тие на Јувентус во моментов.

За судиите мислам дека Јувентус и понатаму ќе добиваат ветер во грб ама наредна сезона ќе биде многу тесно во битката за титулата и предност ќе има Интер.

Каков Киево ти ебем мртваците, се спасивмо од нив и Палермо, уште некако Лацио да го опне некоја криза и да отпадне, и да се спаси серија а од селски екипе. Рома нека седи само у Серија А, да има што да пишува Пупоне од 3-ите акаунта

Каков Киево ти ебем мртваците, се спасивмо од нив и Палермо, уште некако Лацио да го опне некоја криза и да отпадне, и да се спаси серија а од селски екипе. Рома нека седи само у Серија А, да има што да пишува Пупоне од 3-ите акаунта
И да отпаднеме, ќе си отворам тема сериа б :kafence:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom