Rigil
Tu te reconnaîtras
- Член од
- 14 јуни 2015
- Мислења
- 6.611
- Поени од реакции
- 7.737
Кекеноски беше заедно со Павле Трајанов и МОРО.wtf Јове успеал да добие 10к гласови?? Ова сериозно?
Автоматски споено мислење:
Упс кога зумирав 7 било.
Кекеноски беше заедно со Павле Трајанов и МОРО.wtf Јове успеал да добие 10к гласови?? Ова сериозно?
На кој линк да одам бе, ограничен еден?Исто како што и ти знаеш дека оваа е од 10 јуни.
Е да одеше на линкот ќе можеше да прочиташ од кога е и немаше да се глупираш, ама тебе не те интересира тоа како и оној милогорецот кој оди по тебе и јаде ....
значи ДУИ не може, а Беса можеДа има барем грам патриотизам во ДПМНЕ ќе поддржат малцинска влада на СДСМ без ДУИ. Но антагонизмот е пуштен на најјако.
Шо мислиш искрено, кого ќе притиснат полесно јенките, Заев да го прифати Зибери, или Ахмети покрај цела кампања за албанец премиер, да каже еве не мора да имаме премиер? Ама биди неутраленНе верувам дека условот ќе им биде тој, и ја одам на варијантата дека беше тоа глумење лудило пред избори, на крај јенките ќе притиснат ако треба ќе се добие влада. У глобала статус кво е на политички план, нештата во земјава ќе продолжат да функционираат ко и до пред техничкава влада, со тоа што једина промена е што ги добивме Левица у Парламент.
Премиер албанец не верувам дека некој би им доставил, вмро дефинитивно не, за сдс можеби еден ден, не се исклучува и тоа од оваа партија, али не сега.
Јас мислам дека ќе си се договорат за Албанец премиер. Одстапката што ќе ја направи ДУИ е албанецот да не биде од нивните редови, како што планираа, Зибери, туку да биде од СДСМ, најверојатно Зекири.Шо мислиш искрено, кого ќе притиснат полесно јенките, Заев да го прифати Зибери, или Ахмети покрај цела кампања за албанец премиер, да каже еве не мора да имаме премиер? Ама биди неутрален
Ај малку олади Копитаревиќу!На кој линк да одам бе, ограничен еден?
Уште да беше ова некако релевантно со она што јас го пишувам.
Ти го имаш проблемот со она што пријател го нарекува(ше) „ехо“.
Ти се причинува нешто дека мислам/сум пишал и ми контраш на тоа, а уствари не постои.
lol сеа го менува линкот бе, која легенда си, па уште зa IQ ми збориАј малку олади Копитаревиќу!
На овој линк каде точно говори од кога е видеото и колку е старо.
(.... Сега во живо е -за компјутерски сксперти, Старо е 15 тина години... за писмени)
Престани твојата подкапицтираност да ја рефлектираш кон другите, не сум ти јас виновен што имаш лимитиран IQ, или мислиш дека за се треба да ти цртам за да ти и твоите другарчиња разберете.
не мора да има влада...Белгија повеќе од година немаше влада, само некоја техничка а собрание имаше...Вакво нешто да се случеше со ДИК, во време на Груевски, ќе имаше пискотници до Вашингтон, споредби со Северна Кореја, хистеришење по социјални мрежи, траќање од земја..
Premier na zemja ne se stanuva so 15 pratenici nasproti 46 osvoeni mandati.Шо мислиш искрено, кого ќе притиснат полесно јенките, Заев да го прифати Зибери, или Ахмети покрај цела кампања за албанец премиер, да каже еве не мора да имаме премиер? Ама биди неутрален