Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.620
- Поени од реакции
- 59.444
Ем конечни, ем неофицијални
ако се наместени, и двете партии учествуваат.Груевски гомна да јаде за овие. Најместени избори во историјата на оваа вукојебина.
Како да не.Груевски гомна да јаде за овие. Најместени избори во историјата на оваа вукојебина.
Ова е како да излезе Барселона со соопштение, неофицијално го купивме НејмарОзбилни се со известувањево?
КОНЕЧНИ НЕОФИЦИЈАЛНИ РЕЗУЛТАТИ ?????
Вакво нештоМногу малку се тие што всушност бојкотираа. Јас вчера не гласав, а моето лично неизлегување не го поврзувам со бојкотирање, едноставно нема партија што ги застапува моите интереси. Да излзеше раководството на ДПМНЕ со дециден и категоричен став дека при првиот ден од нивното враќање на власт ќе го поништат преспанскиот договор, вратат името на државата, и укинат двојазичноста, јас ќе бев нацртан пред гласачкото место на 15ти уште во 6:30. ДПМНЕ место да се посвети на тоа што е битно, и тоа што би им донело победа, они се замараа со тоа што правел Заев кога бил на власт, како демек ние глупи сме, не знаеме.
Кај Албанците за разлика од Македонците, се пука кога не се почитува волјата на мнозинството. Без Дуи нема да да се формира влада, тоа е повеќе од сигурноЌе им ги натокмат на СДС 48, Алијанса 12 и ДПА 1, таман за влада без ДУИ.
Offtopic: Fiskalna kasa na klient e na servis 6 meseci plus nekoj den. Rezervni delovi nemalo...Дуна се овластен сервисер за баждарење на фискални и треба да се молиш две недели да ти мавнат еден рестарт на касата, овие им дале избори да организираат.
Па биле мета на СОФТВЕРСКИ тероризам од надвор изјавија пред малце . И DDos да било, секој cloud provider моментално има техники за справување со ваков напад. Ако сами го менаџирале хостирањето за да заштедат некој денар не би ме изненадило
Сашо уште на времето со вмро ги отвараше кутиите/ вреќите со ливчиња. Требаше да одговара за тоа... Ете им искусен чоек што ќе им заврши работа сега. Нека бројат до утре сабајле ДИК и нека не им се поклопуваат бројките уште поише.Ќе им ги натокмат на СДС 48, Алијанса 12 и ДПА 1, таман за влада без ДУИ.