chef_cook
._perlous
- Член од
- 25 октомври 2011
- Мислења
- 4.325
- Поени од реакции
- 13.243
Пирова победа е ова на СДСМ.Абе и еден да е,на наредни избори,ќе видте,stay turned!За жал само еден лав. Другите околу него се овчички.
Пирова победа е ова на СДСМ.Абе и еден да е,на наредни избори,ќе видте,stay turned!За жал само еден лав. Другите околу него се овчички.
Една нула помалку, 10К.100 000 неважечки ливчиња???
Не е можно!
Абе шоп седи мирен, кажи таму како пола Паланка се шитнавте на ветувањата од Љупчо за вработување во државна администрацијаЗа жал само еден лав. Другите околу него се овчички.
Е сега се малку. Околу 30-40 000 се неважечки.Една нула помалку, 10К.
Не навредувам, не навредувај.Абе шоп седи мирен, кажи таму како пола Паланка се шитнавте на ветувањата од Љупчо за вработување во државна администрација
Сега двајца-тројца пратеници на наредни избори 3-4 пати повеќе и тоа е тоа, нема бегање од Левица![]()
Ти како југонсталгичар би требало да ги подржуваш Левица.За жал само еден лав. Другите околу него се овчички.
Во програмата на левица не прочитав ништо за Југославија...Ти како југонсталгичар би требало да ги подржуваш Левица.
Е сега откако ќе влезе во парламент ќе се види дали глумел лав или во реалност ќе биде купен од некоја партија и со тоа на наредни избори ќе заврши исто како што сега заврши Солза Грчева.Апасиев е шлаг на тората на сето она лошо што се дешава во Македонија на политичката сцена во изминативе 28 години,.
Тек ќе видите какво лудо човече е....
Stay tuned.
Who the fuck knows, ебениот ДИК пак е „хакнат“, читај сега има повеќе traffic, сабајлево кај 5-6 беше ок сајтот.Левичари, само да ви кажам дека ми е мило што влеговте во парламент. Можеби нема да има преголемо внимание, но доволно е тоа што ќе го гледаме Димче на говорницаПошто не сум баш во тек, колку испаднаа на крај, 1 или 2 пратеника?
Ти ги нарече овци другиве околу Апасиев иако не дале причина за тоа до сега, а јас комплимент ти дадов шоп (широко образован паланчанец)Не навредувам, не навредувај.