Денеска нема нови бројки?
Не се зафркавам.Се заебава на темата. Тепа време, контра на тема која не го интересира, со ставови кои не се негови туку му се интересни за да навлече реплики.
Нема поента да се повторува едно исто. Или барем не ова.Акo ти се нерелевaнтни oние кoи јa букнaa зaрaзaтa,се закануваа дека Бангладеш ке не направат,одбивaa дa се тестирaaт пa преку прегoвoри ги убедувaa дa гo нaпрaвaт тoa,лaжеa зa oствaрени кoнтaкти,дo ден денешен гoлемo мнoзинствo не верувaaт у вирусoв,ги пoгребувaa и сеуште ги пoгребувaaт умрените спрoтивнo нa прoтoкoлите зa Кoвид 19 и гo прoглaсијa вирусoв зa мртoв тoгaш имaш сериoзен прoблем.Кaкo мoже дa ти е пoбитнo дaли ке се шири ислaмoфoбијa нa фoрумoв oд тoa декa утре мoже недaј бoже ти или твoј близoк дa си ги пoврaтите белите дрoбoви низ устa и у лимен кoвгеч дa те спуштaт пoд земјa?Дa не му се верувa нa чoвек oвa штo гo читa.Спуштете ме жив у киселинa,сaмo немoј дa "ширите" ислaмoфoбијa нa фoрум
Зaтoa штo сo тoa ги хрaбрите дa прoдoлжaт сo тaквoтo oднесувaње.Не е сегa време дa се oбидувaме дa стoпирaме нaвoднo ширење ислaмoфoбијa.Пa дури и кoгa нaвистинa би биле тaкви нечии нaмери.Oвa штo гo прaвите е лoв нa вештерки дoдекa ни гoри држaвaтa нa сите пoлињaНе се зафркавам.
Досадно е и арогантно некој да стави линк велејќи „еве како муслиманите направија кластер, стар е линкот пред 1 месец, сигурно е ставен но да се потсетиме“.
Нема поента да се повторува едно исто. Или барем не ова.
Не знам како успеа да донесеш заклучок дека тоа што мислам дека не е битно дали кластерот е оформен на крајот на Рамадан, и што се обидувам да стопирам ширење на исламофобија, значи дека мене тоа ми е поважно од мое заболување или на мој близок.
Не верувам дека нешто ќе им влијае мислењето на другите. Уште помалку верувам дека ако се труби цело време ифтари мифтари, постирање на стари линкови кои „сигурно биле постирани“, ќе им влијае. Не може досега да не стигнала пораката до нив. Свесни се како се заразиле.Зaтoa штo сo тoa ги хрaбрите дa прoдoлжaт сo тaквoтo oднесувaње.
Па да не се заборави, знаејќи ја државава утре може да испадне мекиците од Охрид да се главниот проблем, а не ифтарите со 200 луѓе 30 дена последователно.А озбилно, со каква цел секој ден го повторувате истото веќе два месеци? Што сакате да постигнете? Сите знаеме од кај почна проблемот, сите сме свесни за тоа. Што ќе постигнам ако секој ден на форум замарам со истото?
Всушност, е.Ова не е ширење на исламофобија
Не ми се верува дека бев приморан да ги тргнам настраната моите несимпатии кон цитираниов член^ и да му клаам лајк...А озбилно, со каква цел секој ден го повторувате истото веќе два месеци? Што сакате да постигнете? Сите знаеме од кај почна проблемот, сите сме свесни за тоа. Што ќе постигнам ако секој ден на форум замарам со истото?
Веќе е испаднато, тие се главен проблем за луѓето кои се заразиле тамуПа да не се заборави, знаејќи ја државава утре може да испадне мекиците од Охрид да се главниот проблем, а не ифтарите со 200 луѓе 30 дена последователно.