TrendS
Work Smart, Not Hard
- Член од
- 14 декември 2018
- Мислења
- 4.419
- Поени од реакции
- 30.017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Си блескаме. За некој ден на првиот графикон ќе ги надминеме, нашата крива нагорно е засилена, за разлика од нивната.Да не не снајде Италијанско сценарио....еве ни го, за брзо ќе бидеме над нив.
Вкупно заразени: Македонија 3,733 / Италија 4,013 на 1М жители.
Прегледај го приврзокот 258517
Зошто сме на црна листа во Италија....оправдано, па водиме 63,36 према 3,31
Прегледај го приврзокот 258518
Растураме.....вистина Бангладеш бидна....што би рекол Реџепи
Znae li nekoj kaj bese edno video, neznam od koj clen postaveno, krivo mi e oti ne go dogledav!?
Stanuva zbor deka koronata bila bakterija, ne e virus, deka vsusnost e truenje na krvta, a se poradi 5 g mrezata.
Neznam ni doktorot kako se vika.
Ako na nekoj mu tekne slucajno da mi pise....plizzzz.
Vcera bese vo mislenjeto na GoranGoks, no ste go izbrisale.Ова скеч на К-15 било или?
https://www.magazin.mk/ковид-19-не-...tlTur3sbiv9Jc1bUcxdBS-Lt9Kb_7yo9Sswqxr7oNrqZ8Znae li nekoj kaj bese edno video, neznam od koj clen postaveno, krivo mi e oti ne go dogledav!?
Stanuva zbor deka koronata bila bakterija, ne e virus, deka vsusnost e truenje na krvta, a se poradi 5 g mrezata.
Neznam ni doktorot kako se vika.
Ako na nekoj mu tekne slucajno da mi pise....plizzzz.
Сегде се дебили, ама негде се одговара кривично.Не чиниме како народ, никој и ништо друго не е виновно. Имам и лични примери кои што ги лажат докторите/епидемиолозите дека не биле во контакт со заразен, а биле, само за да не бидат во самоизолација и продолжуваат да фукционираат и одат на работа редовно. Дебили сме биле и ќе останиме и затоа не очекувам никакво подобрување на ситуацијата, само влошување.
Ne duso, ne e toahttps://www.magazin.mk/ковид-19-не-е-вирус-италијанците-први-го/?fbclid=IwAR2zkbSaKYVSmwtlTur3sbiv9Jc1bUcxdBS-Lt9Kb_7yo9Sswqxr7oNrqZ8
ova go vidov povrzano na taa tema, sum go otvoril vcera.
ama ne gledam video da ima na linkov.
Neznam zosto nekoj ovde sto go ureduva forumov i temava kako god se napekuval ocigledno mi gi brise postovite,najverojatno i ovde nema sloboda,Steta!Vcera bese vo mislenjeto na GoranGoks, no ste go izbrisale.
Toa e, da.. ti blagodaram mnoguNeznam zosto nekoj ovde sto go ureduva forumov i temava kako god se napekuval ocigledno mi gi brise postovite,najverojatno i ovde nema sloboda,Steta!
Eve go videoto,koe ja otkriva vistinata
![]()
TROVANJE JE KRIVAC SVIH PANDEMIJA, VIRUSI DEFINITIVNO NISU - Dr Robert Young
Još jedan lekar koji otkriva da su epidemije i pandemije španskog gripa, polio bolesti, Kovid19 i ostalih uzrokovane trovanjem, a ne virusima. U mejnstrim me...youtu.be
Има и свадби и крштевки и се шо сакаш, еве во Битола пред две недели негде им влезе инспекција на сред свадба, казна заработи само газдата на ресторанот,се работи за ресторан Империјал.Odkoga dozvolija rabota na diskoteki vo drzavata? Eve vo strumica deneska raboti diskoteka i ima nad 300 luge, a svadbi ne se dozvoleni i dr sobiri?
Ili ovaa ne vaze za Zaevi posto diskotekata e nivna hm?