Фан Клуб: Барселона

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.675
Поени од реакции
4.154
Арухо, Пуиг, Педри, Фати и Тринчао... повеќе од доволно е за во прв тим.
Супер би било Todibo да го задржиме, па да ги видиме со Araujo штоперски пар за во иднина.
Автоматски споено мислење:

Alex Collado исто така

Последно уредено:
Член од
11 октомври 2017
Мислења
435
Поени од реакции
160
Незнам колку шанса би добиле Педри,Тринкао,а и фактот што заправо управата има план со нив,(Ако уште има,зошто гледаме незнаат кај тераат),дали управава ќе ги задржи во прв тим,или ќе се влечкаат по позајмици.Ќе зборувам свршен чин,пред се ова лето,т.е овај преоден рок,постои голема,огромна шанса да имаме многу малку заминувања во нападот,(Скоро никој),продажбиве некако доста тешко одат,а и не се јака страна на оваа управа,зато мислам дека Дембеле,Брајтвајт,ќе ќарат уште една година.Прво дека никој не сака Дембеле да го купи,дека е склон на повреди,а се чини дека Брајтвајт би заминал,пред се ако дојди Лаутаро (Што засега е премногу тешко тоа да се деси),што значи дека и тој ќе ќари уште една година,баш и поради неговата поливалентност.Па како Педри,Тринако ќе играат пред Брајтвајт,Дембеле,Гризман? Се повеќе ми се чини дека заминувања ќе имаме (Видал/Ракитич-Можно е) а засилувања НЕ,со новата повреда на Умтити се отфрлува и можноста за друг стопер.

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.675
Поени од реакции
4.154
Ќе ги пратиме вечер комшиите во втора лига?
:zloo:
Нека пукне една петарда :D
Автоматски споено мислење:

Каков состав очекувате? Ми се чини исто ко минатата утакмица ќе биде. Messi до сега сите утакмици ги има изиграно.

Последно уредено:
Член од
30 јули 2014
Мислења
749
Поени од реакции
731
Со петарда да ѓи испратиме нашите брача каталонски наклонети кон мадрид.
Бар ако испаѓат да испаѓат со стил.

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.675
Поени од реакции
4.154
Suarez out -Fati In
Rakitic out - Puig in
Busquets out - Vidal in

Ова е канцер за гледање...

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Гризман требаше да биде седнат на клупа за да му текне да игра фудбал, да го мрдне газот. Треба на спиење нуларица да го ишишаат па тогаш ќе престане и да мисли на косата и подобро ќе заигра :icon_lol:

Член од
11 октомври 2017
Мислења
435
Поени од реакции
160
Очекувано дека Еспањол ќе излезе со 5 души во одбраната,ако неможат да си помогнат себе си,барем да им одмогнат на Барса,после се позивесното нивно испаѓање во втора лига.Натпреварите против Еспањол секогаш биле,возбудливи,секогаш биле Еспањол (Да се изразам некултурно) Накручени против Барса,со груб и гнасен фудбал,и против нив секогаш Барса губела бодови,да не заборавиме поради нив ја изгубија титулата 2012,и 2017.Барса се мачеше да го разбие бункерот,фалеше играч што ќе даде пас меѓу линии,што по мое мислам дека требаше Пуиг да игра од прва минута,добро ќе дојдеше против бункерот нивни.Грешка на Сетиен што можи требаше да почни со Ансу од првата минута,добро ќе дојдеше брзо и експлозивно крило,што ќе правеше секогаш вишок позади,и најважната работа,дефанзивниот концепт е катастрофа,премногу промаја дува (Поготово по страните),ај што не се добро поставени,а офсајд замка неможат добро да постават,противникот лесно доаѓа до контри.

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.675
Поени од реакции
4.154
1/8 финале да поминеме против Napoli
1/4 финале против Bayern/Chelsea
1/2 финале протов Real/City/Juve/Lyon
Финале протов Atletico/PSG/Atalanta/Lajpcih

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.675
Поени од реакции
4.154
Научна фантастика :LOL:
Ако почне утакмица со средина Rakitic Busquets Vidal гол нема да дадеме...
Најјаки играчи послe Messi и Ter Stegen ни се De Jong Fati и Puig..
Не верувам да почне од прва минута со Fati и Puig во ЛШ, иако само на тој начин иаме барем некакви шанса да тепаме..

Член од
11 октомври 2017
Мислења
435
Поени од реакции
160
Ако го поминеме Наполи (Свршен чин зборувам) налетавме на Баерн,потежок противник неможеше да се погоди,јас воопшто не сум оптимист дека ке поминиме,теорија нема,со оваа игра,со ова менаџирање....тешко.....Многу тешко.....И онака Ла лига е игубена,нека ги дозира Меси Суарез,Пиќе,БУскетс за Лш,а не да играат се и сешто,нека им даде шанса на младите,и сега уште повеќе доаѓаат до израз менаџерските способности на Сетиен (Според мене многу сомнителни).Од друга страна за Лш се гледа нивната идеа,Атлетико и Псж најлесни противници (Според мене исфорсирани),Барса,Јуве Реал,Баерн нека се исколат меѓу себе,овие до полуфинале да поминат со полесно,и нормално....Атлетико две финалиња изгуби,Симеоне веќе 9 години го бара тој трофеј,од друга страна Псж кутриот осмина финале неможи да помини,од како знае за себе,и нормално да е исфорсиран,што и поради фактот што многу пари фрлија и фрлаат.

Kajgana Shop

На врв Bottom