UEFA Champions League [2019/20]

• Креатор на темата Креатор на темата LostParadise
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не туку баботите да не фатат да ја збришат сезоната како на почеток кога се шпекулираше па да не ме соберат десет психијатри :)

А оти мислиш дека баш Атлетико ќе освои? :D

А оти мислиш дека баш Атлетико ќе освои? :D
Не мислам,туку после оние драми со Ливерпул ќе биди штета да се поништи сезоната, башка нервите и стресот шо го преживеав :D

И Watford шампион на Англија нека го прогласат ако не :D
Па кога можи Куртоа да си зема за право иста изјава да дава :D

Сериозно сега, се шо е излезено од устата на овој деликвент треба да се заобиколи, идиот левел 1000.
Какви глупости има истрескано наназад книга можи да се напиши.

Last 16 CL ties remain unaltered, held in Turin and Barcelona (7-8 Aug). Final Eight will be played in Lisbon: Quarter-finals between 12 & 15 Aug, Semifinals 18-19 Aug, while the final will be played on 23 Aug. [Sky]
У п.матер , малку густо ми се гледа... на 3-4 дена натпревар со толкава тежина....

Last 16 CL ties remain unaltered, held in Turin and Barcelona (7-8 Aug). Final Eight will be played in Lisbon: Quarter-finals between 12 & 15 Aug, Semifinals 18-19 Aug, while the final will be played on 23 Aug. [Sky]
У п.матер , малку густо ми се гледа... на 3-4 дена натпревар со толкава тежина....
Измислен за ратниците на Чоло, сад или никад е работата :icon_lol:

сака да каже дека четвртфинале и поллуфинале ќе има по 1 текма?

ЛШ без публика поголемо срање амин.
Замислете финале без публика, ич нека не се игра поарно.

ЛШ без публика поголемо срање амин.
Замислете финале без публика, ич нека не се игра поарно.

Повеќе од пола шмек во финалињата го прави самата публика и нивната бројна рамноправност отколку екипите.....да гледаш копачки фудбал од Англиска трета лига кога играат финале на Вембли има некаков шмек со навивачите од двете страни и утакмицата наеднаш ти станува интересна ...вака кој сака нека играат исто е...ќе помини како тренинг утакмица..кога ќе креваат трофеј ќе му се израдуваат на столчињата

сака да каже дека четвртфинале и поллуфинале ќе има по 1 текма?
Не е прецизирано уште, но е многу веројатно..

It should be noted that the reports didn’t address three key points:

Whether UEFA plans to allow fans to attend the games, with socially distancing or otherwise.

What the plans for testing teams, quarantining teams, and gameday policies are.

Whether these games were single elimination or played over two legs.

These details should come out after the committee meets this Wednesday.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Па чим целата завршница ќе биде на неутрален терен во Лисабон логично е 1/4 финале и 1/2 финале да бидат само по една утакмица. Ќе биде и вака интересно, како крај на СП или ЕП. Ама се губи шмекот што го има ЛШ. Посебно кога ќе ми текне какви пресврти имаше лани. Сосема е друго кога има два меча, со публика, со навивање, со се’... Некогаш полуфиналињата се и поинтересни од финалето.

Реал реваншот со Сити на Етихад ќе го игра

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom