Колку си само грешка, и колку е Кулибали играчиште не си свесна. Проблемот што Де Лаурентис е тежок човек, како оној од Тотенхем и у задње време избегаваат свите да соработуваат со него. И да Кулибали е Франко Барези за Мегваер, у сваки аспект на фудбалската игра, и свака карактеристика што треба да ја има играч на таа позиција.
Кулибали е некоаш жртва на ол ин фудбалот што го играат миџетите и не ретко остануе сам против 2-3 играчи углавном многу побрзи од него. Кулибали без проблем би играл моментално у прва постава на сваки ебан тим на светот ( освен на Интер како што кажа некој погоре, пошто имаат најјака одбрана у свет), и као за црнчуга има доста голем фудбалски ај кју. Одлично чита игра, и за позиционирање е можда најдобар у свет.
Ова е проблемот ваш, што од како заминаа Видиќ и Фердинанд бевте научени на толку лоша игра на таа позиција, што преплатениот просек уствари ви изгледа добро. Верувај знам, за Милан навијам
Нашиот нов лев бек немоеше да примириши прв тим на Реал, и среќа изигра полусезона добра у Сосиедад па го земаа, и сега ни изгледа ко Сержињо пошто задњиве години тука играа Мезбах, Лаксалт, Ванџиони, Таје Таиво итн.
Брат преку 8 године работам со кладилници, од кои првите 5 сум куцал тикети, колку фудбал сум изглеал у животов не си свесен. Проблемот со поголем број на навивачи на англиските екипи е што со финансиската моќ која ја има лигата и вниманието што го добива последниве сезони ради Ливерпул и Сити сте си влегле у некој свој свет, и мислите и дека господ за муда сте го фатиле и многу ги деградирате другите лиги, и вие не сте гледале многу фудбал, а не некој дека го немано гледано Манчестер и вселенскиот таленат Мегваер. Мегваер не би бил прв тим у Сити, Ливерпул, Тотенхем, и у Лестер би бил резерва сега како игра турчинот, Јувентус, Интер, Наполи, Баерн, Дортмунд, Барса, Реал, Атлетико Мадрид, Псж. И уште неколку тима можем да ти наведем у кои би бил прва постава ама не би бил најдобар дефанзивен играч у тим.
Таков играч, не вреди 100 мил евра.
Фала му на бога што не ме знаеш. Лик за кој мислим дека нема високо ниво на интелегенција не би сакал да ме знае. Ја сум член на кајгана од 2008-ма, има ликови што имаат 3 повише мислење од мене а се многу понови членови на форумот, затоа што за разлика од тебе не го поминувам цел ден на кајгана, и не си го пикам носот кј што треба и кј што не треба, и не пробувам на свекого да го форсирам своето мислење ако не се сложувам со него.
Си пратам неколку делови од форумот, и си читнувам и дискутирам од време на време, кога слободното време тоа ми го дозволува, и дечкото кого милувам да си го викам стаповгрин налетал на некои од тие делови на форумот, и не ми беше многу потребно да видим дека се работи за не многу бистар дечко.
Ти си ко овие дечките што сакаат да го копираат џонтра. Ти беше Џонтра, само без интересниот и забавниот дел. Пеин ин д ес. Извини, не ти, туку стаповгрин, пошто ако си тоа ти ќе ги молим модераторите и дечките задолжени за тоа, на форумот си пишува ( Банираните членови, односно членовите со забранет пристап на форумот (привремено или трајно) не смеат да отворат ново членство. Доколку тоа се случи, тие ќе бидат трајно банирани или избришани.)