Serie A 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Сеа местена е или не? На Јуве не му требале бодови, готово на 8 кола до крај шампиони се сигурни. Оф леле

Ti me дупиш или шо е работата?..види ја благоретардираната реакција на дефанзивците на Јувентус за голот на Леао....дали не е срамота сите колективно да си џогираат и голманот да изреагира онака?....Јувентус ако му треба утакмицата има да те искинат..до гол нема да му се доближат ако сакаат овие...за сега да си прават забава...па четвртиот гол поарно Сандро внозе да му ја даеше да не биди апла

Не реков дека е местена...за Лацио веќе убеден сум со Виола и ова со Лече...тие се знај дека се криминална екипа

Ама ова со Јувентус,...Милан не знаат кај тераат,се мачат цела година шанса да направат сега 4 гола лабаво и тоа од 0-2 ја вртат при тоа во време каде што на Јувентус баш не му треба.
Па не се сложувам баш, не е дека е од нигде никаде.
Милан баш добро игра против Јувентус сезонава, доста заби им покажаа и во купот годинава и мислам дека несреќно испаднаа.
Очигледно дека дополнително се мотивираат кога играат против Јуве.
Не ги пратам редовно, годинава можеби ги гледав само против Јуве и океј се носеа, не ги симнаа гаќите ко други екипи.

Па не се сложувам баш, не е дека е од нигде никаде.
Милан баш добро игра против Јувентус сезонава, доста заби им покажаа и во купот годинава и мислам дека несреќно испаднаа.
Очигледно дека дополнително се мотивираат кога играат против Јуве.
Не ги пратам редовно, годинава можеби ги гледав само против Јуве и океј се носеа, не ги симнаа гаќите ко други екипи.

Брат не е срамота онака на третиот гол да реагираат?

Јас не ги деградирам Милан..си кажав за нив дека се екипа со мадиња и си играат машки на дерби утакмиците ама Јувентус срамно се избламираја за 3-тиот и 4-тиот гол...на шо личеше она?..трета македонска лига поубаво ги штелуваат утакмиците....сите се за бркање трета лига..и Лацио и Милан и Јувентус.
Автоматски споено мислење:

Дај бе прекинете ги глупите муабети за местење.

И за мене се глупи ...но кога ќе го вратам филмот што се прави секоја година последните кола во Италија и не се баш глупи.....да те потсетам Болоња и Џенова како се претвораат во Реал и Барселона секоја година при крај.

Ti me дупиш или шо е работата?..види ја благоретардираната реакција на дефанзивците на Јувентус за голот на Леао....дали не е срамота сите колективно да си џогираат и голманот да изреагира онака?....Јувентус ако му треба утакмицата има да те искинат..до гол нема да му се доближат ако сакаат овие...за сега да си прават забава...па четвртиот гол поарно Сандро внозе да му ја даеше да не биди апла
Има уште 7 кола до крај, тоа се 21 бод, јуве има 7 предност пред вториот, али шо ќе се замараат сеа.сигурно освојуваат, башка ќе дадат два гола по грешка и одма ќе им пуштат 4 па баш тоа со Милан ќе го прават
Џаабе ќе се објаснуваме, според тебе сите се наместени и тоа е тоа, не знам зошто тогаш и гледаш фудбал кога и тимот за кој што навиваш според тебе мести

Сеа местена е или не? На Јуве не му требале бодови, готово на 8 кола до крај шампиони се сигурни. Оф леле
Криминалнинти се постовиве не тимовите
Па Лацио како тргнаа да просипуваат бодови со кој ќе стигнат можи да се речи дека да, шампиони се :)

Брат не е срамота онака на третиот гол да реагираат?

Јас не ги деградирам Милан..си кажав за нив дека се екипа со мадиња и си играат машки на дерби утакмиците ама Јувентус срамно се избламираја за 3-тиот и 4-тиот гол...на шо личеше она?..трета македонска лига поубаво ги штелуваат утакмиците....сите се за бркање трета лига..и Лацио и Милан и Јувентус.
За третиот не ми е чудно, моментален шок, не очекуваа дека ќе им се вратат Милан после 0:2 и не очекуваа дека одма следната акција после примениот гол за 2:2 Милан дека ќе им даде уште еден гол, до некаде го разбирам.
Четвртиот гол е криминална грешка, ама сепак грешка е што на секој дефанзивец може да му се случи.
80+ минута, изморен, декоцентриран нормално таква топка да продадеш.
Не знам, не сакам да верувам дека натпревариве се местени.

Честитки за Милан, тотално заслужено.

Јас не знам како тоа Милан машки се држел против Јувентус низ годините, кога во последните 9 сезони на 18 утакмици, Јуве има 14 победи и ги има 5 пати совладано во купот, од кои два пати во финале...

Џенова и Каљари можно е да имаат подобар скор во овој период.

Па Лацио како тргнаа да просипуваат бодови со кој ќе стигнат можи да се речи дека да, шампиони се :)
Абе друже да у право си, али пак има доста до крај, поентата ми е дека Јуве уште не е у ситуација да се расфрла со бодови, а и така да е, сигурно ова немаше да го прават со Милан

За третиот не ми е чудно, моментален шок, не очекуваа дека ќе им се вратат Милан после 0:2 и не очекуваа дека одма следната акција после примениот гол за 2:2 Милан дека ќе им даде уште еден гол, до некаде го разбирам.
Четвртиот гол е криминална грешка, ама сепак грешка е што на секој дефанзивец може да му се случи.
80+ минута, изморен, декоцентриран нормално таква топка да продадеш.
Не знам, не сакам да верувам дека натпревариве се местени.

И јас така се лажам и искрено не вервам за Интер дека беше.

Ама искуството од сите сезони што ги имам гледано ми кажува нешто друго...години години наназад како да ми се гледани натпреварите...за Лацио не ни ме чуди..кај нив пракса е ова

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Добро сега и вие можи ете не бил наместен натпреварот ама како се трескате сите а заборавате какви превари и местенки во калчото се правеа, и сеуште се прават.
Има докази, има екипи на кои им се одземале поени и ги пуштале во втора лига, си местат жабарите не знам шо се чудите толку.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom