Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не призивам ѓавол, али правев муабет со луѓе од искуство што имале позитивни што биле, по нивно кажување грипот е далеку потежок облик на заболување.
Не биди смешен,Република Северна Македонија, РСМПЦМ од кај па сега ова испадна кога треба ПЦР,знам дека нема везе со тебе ова,тоа ми падна на очи, фала.
Само што името ти се гледа.Незнам за кој ѓавол ти е, али ајде кд си веќ решија.
Прегледај го приврзокот 257990
хахахаха ја па му го тумачам пола сат одговорот кај виде ПЦМ, па гледам во решението не ми јасно, ме насмеаНе биди смешен,Република Северна Македонија, РСМ
Автоматски споено мислење:
Само што името ти се гледа.
Не биди смешен,Република Северна Македонија, РСМ
Автоматски споено мислење:
Само што името ти се гледа.
Состојбата кај нас е далеку од контрола и на поле корона и на политичко поле.Да кажеме дека моменталнава состојба е под контрола и ок е да има избори бидејки нели нема полициски час/работат сите маркети/молови/кафани нема никакви мерки па зашто да нема избори.
Дали тоа значи дека сме во нормална состојба?
Како стигнавме од тотален локдаун со полициски час со само 20/30 инфицирани за сега со 150+ инфицирани 10 починати дневно без полициски час со све од кафана до молови отворено?
Дали до толку им успева на политичарите му го исперат мозокот на народов?
Нормално тие кои се вложени у партија и немаат друга алтернатива у животот единствено им е важно заев да остане или вмро да дојде на власт, а таквите ги има доста на форумов ко на пр. @Con Artist затоа е и тоа агитирање безбедно е да се искочи на избори и да се гласа по шо така им е кажано од штаб.
Поентата ми е дека во ненормална состојба во која се наога општествово е тешко да се размислува рационално бидејки политиката си поигра со рациото на народот и сега имаме ново нормално кое уствари не е нормално.
Pa sto ima da ne primaat tie zemji za na rabota ,kako turisti treba da ne primaatСостојбата кај нас е далеку од контрола и на поле корона и на политичко поле.
Јас би и дал шанса на короната да не поднамали малку, па тие што ќе останат може да си играме држава.
Инаку доправа не чека плачењето, еве ифтари, кафеани, сваТби, шетање и дружење ни излегуваат на нос сега со троцифрени бројки на дневно ниво и скоро секој ден двоцифрени умрени, економијата е распадната и еден куп фирми се или затворени или ќе турат катанец на врата секој момент, голем дел од земјите нема ни да сакаат да не примат за работа со олкав број на заболени, заборчени сме упм...
Што е следно у 2020, нуклеарна војна?
![]()
Suspected case of BUBONIC PLAGUE registered in China, days after Mongolian outbreak
A suspected case of bubonic plague has been registered in China’s north, according to local health authorities. The news comes after two similar cases were detected in neighboring Mongolia.www.rt.com
Убаво објасни човекот неколку пати. Зарем не беше еден од симптомите да не можеш нормално да дишеш? 8 КМ ИСТРЧАЛ ЧОВЕКОТ БЕЗ ПРОБЛЕМ. Тоа е повише истрчано од пола шминкери и инфлуенсери што ги има по инстаграм а идат на скопски маратон чисто од мода за да истрчаат 5км за 50мин.... е де, токму тоа, си имал покачена ТТ над 38, си ја спуштил, па си бил на работа, па си трчал, па пак ти се покачила ТТ над 38 и сите контакти во тоа време ти се можност на инфицирање на луѓето во твое присуство!
Животот во РСМ е "све" само не е нормален, а ситуацијава е само под партиска контрола. Незнам за другиве, ама мене не успеаа да ме прелажат овие салонскиве политичари. Што очекуваш од добар дел од народов, најголемо достигнување во животот им се партискиве збиднувања низгодиниве -не се малце де. Толку да си помислиш дали тебе ти фали некој штраф или овие другиве се за никаде...Да кажеме дека моменталнава состојба е под контрола и ок е да има избори бидејки нели нема полициски час/работат сите маркети/молови/кафани нема никакви мерки па зашто да нема избори.
Дали тоа значи дека сме во нормална состојба?
Како стигнавме од тотален локдаун со полициски час со само 20/30 инфицирани за сега со 150+ инфицирани 10 починати дневно без полициски час со све од кафана до молови отворено?
Дали до толку им успева на политичарите му го исперат мозокот на народов?
Нормално тие кои се вложени у партија и немаат друга алтернатива у животот единствено им е важно заев да остане или вмро да дојде на власт, а таквите ги има доста на форумов ко на пр. @Con Artist затоа е и тоа агитирање безбедно е да се искочи на избори и да се гласа по шо така им е кажано од штаб.
Поентата ми е дека во ненормална состојба во која се наога општествово е тешко да се размислува рационално бидејки политиката си поигра со рациото на народот и сега имаме ново нормално кое уствари не е нормално.
... е де, токму тоа, си имал покачена ТТ над 38, си ја спуштил, па си бил на работа, па си трчал, па пак ти се покачила ТТ над 38 и сите контакти во тоа време ти се можност на инфицирање на луѓето во твое присуство!