- Член од
- 27 јуни 2020
- Мислења
- 3.175
- Поени од реакции
- 7.436
Ова е дуплиот акаунт на Донев?Najdobro scenario e chelsea i leicester da gi dobiat site utakmici do kraj i city da mozi da igra ls a utd![]()
Ова е дуплиот акаунт на Донев?Najdobro scenario e chelsea i leicester da gi dobiat site utakmici do kraj i city da mozi da igra ls a utd![]()
Со Лестер мора да сметаме дека имаме подобар меѓусебен. Во Манчестер беше 1-0, а во случај и едните и другите да победат се до последното коло, секако на Манчестер му треба победа со Лестер за да се изедначи со бодовите. Само што јас мислам дека Лестер и порано ќе испадне од трката.Значи со Челзи имаме подобар H2H, со Лестер останува да видиме.
Да им се логираме на овие ко тогаш на Евертон форумот? Да ги предложиме Елмас и АлиоскиВишок време во неделаи прогуглав нешто за Тотенхем да видам што мисли фан базата за ситуацијава, налетав на некој нивни форум и отворив во трансфер темите.
Видете какви профили на фудбалери им се топ цели за летовоМурињо ќе заврши на оние анонимус алкохоликс сесиине.
Прегледај го приврзокот 257907
Ќе ги коштаат тие двајца, ги прогуглав првине, играчи на Виган да ти биле а со оглед на тоа дека Виган е банкротиран ќе бидат слободни агентиДа им се логираме на овие ко тогаш на Евертон форумот? Да ги предложиме Елмас и Алиоски![]()
Ама и голем дел се убедени дека човекот е во пад и не се адаптирал на фудбалот кој се игра последниве години. Интересен пост имаше, вели членот, чудно е како ниту еден од неговите ученици (Лампард, Роџерс, АВБ итн.) не тргна да гради кариера со неговиот стил на фудбал.Имаш фанови на Тотенхем, кои мислат дека проблемот е во тоа што му немаат купено играчи на Мурињо да ја игра неговата игра. Ке им ебе матер Мурџо, али буквално.
Не ме хејтај беКонтри? Тоа значи да си набутан пред твојот гол и чекаш момент на слабост на противникот. Нема леб од тоа! Лампард сигурно не гради тим за такви прилики, оти со Рудигер, Кристенсен и Кепа назад ќе примаат по толку, што сите контри на светот нема да можат да ги спасат.
Башка со Мустафиз луиз у одбрана и Мартинез на гол се...Да ама не очекував да имаат три победи до крај на сезона, ептен ми беа расштракани.
Ќе видиме како ќе завршат.
Нели логично е да аи донесе играчи, не знам зашо Мурињо има толкав хејт коа со кој тим и да го водел земал барем 1 титула...Имаш фанови на Тотенхем, кои мислат дека проблемот е во тоа што му немаат купено играчи на Мурињо да ја игра неговата игра. Ке им ебе матер Мурџо, али буквално.
Како да не те хејтам беНе ме хејтај бе
не знам зашо Мурињо има толкав хејт коа со кој тим и да го водел земал барем 1 титула...
Која и да ти е математиката, Лестер ќе биде егал или еден-два бода зад нас во последното коло! Така да без математики за гол разлика, меѓусебни и п**ке материн, ние мора да ги тепаме за да бидеме во ЛШ за сигурноСо Лестер мора да сметаме дека имаме подобар меѓусебен. Во Манчестер беше 1-0, а во случај и едните и другите да победат се до последното коло, секако на Манчестер му треба победа со Лестер за да се изедначи со бодовите. Само што јас мислам дека Лестер и порано ќе испадне од трката.
Ептен скоцкан состав беше тоа...Како да не те хејтам беглеј што си пишал подолу
На толку пари во Јунајтед, зема една титула во ЛЕ со состав скоцкан од други и еден куп на село Кукуречани![]()