Победата на Арсенал против Вулфс не е во прилог на Манчестер. Подобро ќе беше да остане Вулфс во трка до крајот, имаат меѓусебен со Челзи. Вулфс никогаш не му ни беше конкуренција на Ман УТД.Се оди во корист на Јунајтед,уште Ватфорд вечер да ги слика Челзи и доста е![]()
Сигурно не е лесно што за да влезе моќниот Јунајтед во топ 4 мора да се молиш бодови да губи тим кој имаше трансфер бан, го изгуби најдобриот играч и има тренер со едвај две години искуство.Победата на Арсенал против Вулфс не е во прилог на Манчестер. Подобро ќе беше да остане Вулфс во трка до крајот, имаат меѓусебен со Челзи. Вулфс никогаш не му ни беше конкуренција на Ман УТД.
Кој си ти дечко?Сигурно не е лесно што за да влезе моќниот Јунајтед во топ 4 мора да се молиш бодови да губи тим кој имаше трансфер бан, го изгуби најдобриот играч и има тренер со едвај две години искуство.
Да победеше Вулвс ќе имаше исто бодови со Јунајтед.Победата на Арсенал против Вулфс не е во прилог на Манчестер. Подобро ќе беше да остане Вулфс во трка до крајот, имаат меѓусебен со Челзи. Вулфс никогаш не му ни беше конкуренција на Ман УТД.
Комплицирана математика е таа за тебе. Јас немам ни грам сомнеж дека Манчестер ќе се пласира во ЛШ, сакам Челзи да не се пласира. Нема врска, терај магарето.Да победеше Вулвс ќе имаше исто бодови со Јунајтед.
Челзи ако победи сеа ќе има како и да е повеќе бодови за Јунајтед и автоматски Јунајтед си иде 5 место. Победата на Арсенал највеќе му одговараше на Јунајтед. И на Лестер нормално пошто Вулвс ќе се Израмнеа со Јунајтед и ќе им се дишеа у врат на Лестер. Челзи ако ја тепа оваа ќе си има 57 бода. Вулвс и Јунајтед ја водеа таа „мртва трка“ бод за бод. Сеа Јунајтед им избега +3, те молам објасни како тоа Челзи од тоа Вулвс му беа конкуренција само на Челзи а не и на Јунајтед ?
Пошо еве ја стварно не знам па да си прашам...
Еве во кратки црти објасниКомплицирана математика е таа за тебе. Јас немам ни грам сомнеж дека Манчестер ќе се пласира во ЛШ, сакам Челзи да не се пласира. Нема врска, терај магарето.
Во кратки црти, убеден е дека во овие 5 останати кола Јунајтед ќе добие значително повеќе бодови од Челзи. Ама не е сигурен дека со денешниот пораз Волверхемптон ќе има доволно за да биде пред нив. Аман, не е толку сложено.Еве во кратки црти објасни
Не ми иде математика што да праам... Ја само табела и распоред гледам, знаеш кој колку бодови има и слично...
А ако си фан на Јунајтед со Ватфорд Аватар, надевај се дека Сити ќе го добие Банот, да не искочи после само преку Лига Европа шанси за пласман во ЛШ![]()
damn.Во кратки црти, убеден е дека во овие 5 останати кола Јунајтед ќе добие значително повеќе бодови од Челзи. Ама не е сигурен дека со денешниот пораз Волверхемптон ќе има доволно за да биде пред нив. Аман, не е толку сложено.
Оној пат со Вест Хем му успеа, а ке му успее и сега со Кристал Палас.
Ги стаи на аватар ги испадна од лига
Можам да ги замисламЧелзи изиграа за чиста 10-ка вечерва, Пулишич е играчиште, одбраната да ја средат и добар тим ќе имаат за наредна сезона.
Ќе се вратиш?Челзи изиграа за чиста 10-ка вечерва, Пулишич е играчиште, одбраната да ја средат и добар тим ќе имаат за наредна сезона.
Не ме приматЌе се вратиш?