Payoneer/WireCard скандал

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување
За мене ова со пејонир картичкиве е завршена работа и мислам дека треба да се простиме од парите, боли ама јбг
прашање ми е од каде можам да извадам револут?
и дали некој има подобра алтернатива?
Progress is being made to lift the freeze soon, which will allow you to access the funds on your Payoneer card.

Progress is being made to lift the freeze soon, which will allow you to access the funds on your Payoneer card.

Немав време да читам ништо денес, има ли некој датум од кога ова ке биде функционално?

Немав време да читам ништо денес, има ли некој датум од кога ова ке биде функционално?
Низок старт да ги извлечете парите :)
Еве еден другар баш сега кажа понеделник или вторник.... ама сега сите јуриш ќе удрат да ги вадат парите, може проблем да настане...

Низок старт да ги извлечете парите :)
Еве еден другар баш сега кажа понеделник или вторник.... ама сега сите јуриш ќе удрат да ги вадат парите, може проблем да настане...

Пфф, ако биде решено за недела дена, секоја чест. Гледам дека веќе Балканското проработува кај многу, едно 80% на Upwork Srbija по коментари викаат дека веќе никогаш нема да чуваат пари на Payoneer.

Пфф, ако биде решено за недела дена, секоја чест. Гледам дека веќе Балканското проработува кај многу, едно 80% на Upwork Srbija по коментари викаат дека веќе никогаш нема да чуваат пари на Payoneer.
Абе ние балканците сме изгорени со пирамидални штедилници и девизни штедни влогови и разни чуда... Јас реално сум резервиран, не си давам премногу надежи, али искрено мислам дека ќе средат... А мислам дека реално Payoneer и не живее од штедни влогови за да му ја мисли кој чува пари. Нивните продукти се трансакциите, дури и повеќе им се исплати луѓето да ги вадат парите, одколку да ги чуваат.

Апсолутно, но штом паниката е активирана, тука ретко логика игра улога.

Еве најточно инфо од CEO-то, вика да не се секираме.
боли ме патка што вика ЦЕО-то на пејнер, битно е што ќе каже ЦФА по ревизијата

боли ме патка што вика ЦЕО-то на пејнер, битно е што ќе каже ЦФА по ревизијата
Види јас тука ставам информација, а ти за твоите лични проблеми со алатот обрати се на некоја тема која опфаќа уролошки проблеми...

Јас ова го добив,

20200624_154951.jpg20200624_154951.jpg

Ништо невообичаено до сега,

Пробајте ги картичките вечер по 01:00, БИ требало да профункционираат.

Е сега главното прашање е вадењето на парите на банкомат. Колку што сум инфорирана, лимитот е 30 000 денари. Што значи тоа? Во еден ден можам да извадам само 30 000 денари од картичката и треба така секој ден додека не ги извадам сите пари, или 30 000 е дневниот лимит на една банка - значи би можеле да се извадат сите пари во ист ден само од различни банки? Знае некој како точно функционира ова правило?

Е сега главното прашање е вадењето на парите на банкомат. Колку што сум инфорирана, лимитот е 30 000 денари. Што значи тоа? Во еден ден можам да извадам само 30 000 денари од картичката и треба така секој ден додека не ги извадам сите пари, или 30 000 е дневниот лимит на една банка - значи би можеле да се извадат сите пари во ист ден само од различни банки? Знае некој како точно функционира ова правило?
Не знам, али ништо не те кошта да провериш, има места со 10 банки на 20м2.

Не знам, али ништо не те кошта да провериш, има места со 10 банки на 20м2.
Ништо не ме кошта? Сепак сум параноична после цела оваа ситуација да извадам поголема сума и да си играм на лотарија да се обидувам од банкомат на банкомат. Ако имаш информација што ќе ми помогне, океј, ако не, нема потреба од вакви коментари. Ништо да не ме кошташе немаше да прашувам тука.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom