Payoneer (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата musketarr
  • Време на започнување Време на започнување
Баш утрово го прашав пријателот дали му функционира картичката, рече дека со неа платил во продавница. Пред година и пол му е извадена картичката.
Па супер за него тогаш. Има ли шанси да дознаеш дали е издадена од Wirecard? Пишува на задната страна од картичката.

Штом е година ипол стара голема е веројатноста да не е од Wirecard. Затоа и не е опфатен од проблемов.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Па супер за него тогаш. Има ли шанси да дознаеш дали е издадена од Wirecard? Пишува на задната страна од картичката.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Сега ќе го прашам, и мене ме интересира.

Едит.

Картичката која ја има не е издадена од wirecard. По некоја игра на случајот Revolut пред извесно време ја прекинал соработката со wirecard.

Последно уредено:
Сега ќе го прашам, и мене ме интересира.

Едит.

Картичката која ја има не е издадена од wirecard. По некоја игра на случајот Revolut пред извесно време ја прекинал соработката со wirecard.
Тоа извесно време е 2018 година.

За мене ова со пејонир картичкиве е завршена работа и мислам дека треба да се простиме од парите, боли ама јбг
прашање ми е од каде можам да извадам револут?
и дали некој има подобра алтернатива?

Знае ли некој дали има некој лимит на тоа колку пари можат да се префрлат наеднаш од Payoneer на сметка во банка во МК?

За мене ова со пејонир картичкиве е завршена работа и мислам дека треба да се простиме од парите, боли ама јбг
прашање ми е од каде можам да извадам револут?
и дали некој има подобра алтернатива?
Progress is being made to lift the freeze soon, which will allow you to access the funds on your Payoneer card.

Progress is being made to lift the freeze soon, which will allow you to access the funds on your Payoneer card.

Немав време да читам ништо денес, има ли некој датум од кога ова ке биде функционално?

Немав време да читам ништо денес, има ли некој датум од кога ова ке биде функционално?
Низок старт да ги извлечете парите :)
Еве еден другар баш сега кажа понеделник или вторник.... ама сега сите јуриш ќе удрат да ги вадат парите, може проблем да настане...

Низок старт да ги извлечете парите :)
Еве еден другар баш сега кажа понеделник или вторник.... ама сега сите јуриш ќе удрат да ги вадат парите, може проблем да настане...

Пфф, ако биде решено за недела дена, секоја чест. Гледам дека веќе Балканското проработува кај многу, едно 80% на Upwork Srbija по коментари викаат дека веќе никогаш нема да чуваат пари на Payoneer.

Пфф, ако биде решено за недела дена, секоја чест. Гледам дека веќе Балканското проработува кај многу, едно 80% на Upwork Srbija по коментари викаат дека веќе никогаш нема да чуваат пари на Payoneer.
Абе ние балканците сме изгорени со пирамидални штедилници и девизни штедни влогови и разни чуда... Јас реално сум резервиран, не си давам премногу надежи, али искрено мислам дека ќе средат... А мислам дека реално Payoneer и не живее од штедни влогови за да му ја мисли кој чува пари. Нивните продукти се трансакциите, дури и повеќе им се исплати луѓето да ги вадат парите, одколку да ги чуваат.

Апсолутно, но штом паниката е активирана, тука ретко логика игра улога.

Еве најточно инфо од CEO-то, вика да не се секираме.
боли ме патка што вика ЦЕО-то на пејнер, битно е што ќе каже ЦФА по ревизијата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom