Con Artist
the man with the key
- Член од
- 1 мај 2012
- Мислења
- 5.322
- Поени од реакции
- 21.577
СЗО не знам, ама еве СЗ што вели.
Ова е истиот легендарен лик што беше (е?) член на Кајгана? Зоте?СЗО не знам, ама еве СЗ што вели.
Ние сме дуплото дно, она одоздола што е, скриенотоСе поизвесно е дека Црна Гора и Србија(дно од држави) ке ги издвојат од нашата група со Косово,Албанија и Босна.Видете сега во која "етникумија" лежи проблемот.Ако се претходните дно,а се,со кој збор би се опишале ние?
Не дека не е важно да одиш по кал до Инфективна нарочито во време на пандемија...Го отварам профилот на Филипче.....не ми се верува.....во сред пандемија предизборно асфалтираат некои патеки на клинички....до тоа дошло сега...отидена работа
Прегледај го приврзокот 256934
Kаква вркса има пандемијата со асфалтирањето на патеките? Или само да се лупне нешто?Го отварам профилот на Филипче.....не ми се верува.....во сред пандемија предизборно асфалтираат некои патеки на клинички....до тоа дошло сега...отидена работа
Да се лапне уште нешто пред бегањеГо отварам профилот на Филипче.....не ми се верува.....во сред пандемија предизборно асфалтираат некои патеки на клинички....до тоа дошло сега...отидена работа
Низ ресорот на Филипче се вртат најмногу пари, можеби единствено повеќе пари има во ресорот транспорт, ако Филипче крадел сигурно нема да кради од 300 грама асфалт што ќе потрошат на две три патеки.Да се лапне уште нешто пред бегање
Се разбира. Само звучи тенденциозно оти е во ек на предизборна кампања, уште повеќе што овие работи би требало да се подразбираат, нели. Од министер за здравство би се очекувало да се бави со посуштински работи, особено во вака деликатен период. Што би се случило доколку на пример францускиот министер за здравство би споделувал на фејсбук за секој ситен инфраструктурен зафат што се прави таму. Не да одземам од значајот, само сметам дека со вакви објави би требало да се бави некој од пониски инстанци, директор, општина... вакви работи би требало да се норма, а не свечен чин за на разглас пред избори.Не дека не е важно да одиш по кал до Инфективна нарочито во време на пандемија...
Сосема си во право... ама кај нас секое средено уличе во Клинички е чекор кон Месечината. Венко сакал или не е дел од политичка игра во моментов и нема воопшто да ме чуди масовно да го користат како ретка партиска личност за која сеуште има и позитивни мислења.Се разбира. Само звучи тенденциозно оти е во ек на предизборна кампања, уште повеќе што овие работи би требало да се подразбираат, нели. Од министер за здравство би се очекувало да се бави со посуштински работи, особено во вака деликатен период. Што би се случило доколку на пример францускиот министер за здравство би споделувал на фејсбук за секој ситен инфраструктурен зафат што се прави таму. Не да одземам од значајот, само сметам дека со вакви објави би требало да се бави некој од пониски инстанци, директор, општина... вакви работи би требало да се норма, а не свечен чин за на разглас пред избори.
Го отварам профилот на Филипче.....не ми се верува.....во сред пандемија предизборно асфалтираат некои патеки на клинички....до тоа дошло сега...отидена работа
Нема ни во транспорт повеќе. Сем во некоја вонредна година. Во редовни услови МЗ е најголем трошач на буџетот.Низ ресорот на Филипче се вртат најмногу пари, можеби единствено повеќе пари има во ресорот транспорт, ако Филипче крадел сигурно нема да кради од 300 грама асфалт што ќе потрошат на две три патеки.
Ама Калимеро Македонски е секогаш онеправден. Веројатно не постои друг народ со толку лузерско плачковски менталитет на светот.