SlipKnot

Џек

Мастер!?
Член од
8 март 2009
Мислења
84
Поени од реакции
2
Слипкнот...бендот што го слушав пред 2 години. Не е фер да зборите дека се тапа, имаат квалитет но не се метал...I repeat: Музиката што ја прават тие не е МЕТАЛ. :nenene: Иако оваа констатација зависи многу од тоа што секој поединечно подразбира под метал. За мене не свират метал. Би ги ставил во некој алтернатив саунд.

П.С Ми текна добра споредба, Слипкнот се метал колку што Мортис е металец. ПОзз

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Слипкнот...бендот што го слушав пред 2 години. Не е фер да зборите дека се тапа, имаат квалитет но не се метал...I repeat: Музиката што ја прават тие не е МЕТАЛ. :nenene: Иако оваа констатација зависи многу од тоа што секој поединечно подразбира под метал. За мене не свират метал. Би ги ставил во некој алтернатив саунд.

П.С Ми текна добра споредба, Слипкнот се метал колку што Мортис е металец. ПОзз
Њу-Метал? Би и одговарало најдобро, богами и така се пишани на неколку сајтови што читам.

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Њу-Метал? Би и одговарало најдобро, богами и така се пишани на неколку сајтови што читам.
Ну-Метал , не Њу :) .
И да , тоа се .. У секој случај ептен неталентирани гитаристи и Кори како вокал е многу лош (во сооднос со другите нормални вокали) .
Џои Џордисон си е добар тапанар , ама далеку од најдобар да се разбереме :pipi:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
И да , тоа се .. У секој случај ептен неталентирани гитаристи и Кори како вокал е многу лош (во сооднос со другите нормални вокали) .
Џои Џордисон си е добар тапанар , ама далеку од најдобар да се разбереме :pipi:
Арно си знаев дека е Ну-Метал од вас тука од некој членови кога викале Њу Њу и јас сега Њу пишав:). Нема везе

Кори е многу одбратен искрено кога пее пее ама од другите вокали далеку е по лош како што викаш ти. Тапанарот си е добрар на добро место. Брзи тапани соло-друмс и слично тоа му одговара на Џое. Имаше порано одено за Металика да настапува па и за Корн. Се гледа оти е навикнат на Слипкнот па и не му идеше многу во другите бендови.

J

JOEY JORDISON

Гостин
Џои Џордисон си е добар тапанар ,ама далеку од најдобар да се разбереме :pipi:
гитаристите не се нешто посебно но во никој случај не смеат да се потценуват мн далеку од тоа за да се потценат .....кори има мн добри гласовни способности и треба секој да му се угледа на еден таков Човек ....а Џои=Mount Everest :vozbud: Крај .....

Арно си знаев дека е Ну-Метал од вас тука од некој членови кога викале Њу Њу и јас сега Њу пишав:). Нема везе

Кори е многу одбратен искрено кога пее пее ама од другите вокали далеку е по лош како што викаш ти. Тапанарот си е добрар на добро место. Брзи тапани соло-друмс и слично тоа му одговара на Џое. Имаше порано одено за Металика да настапува па и за Корн. Се гледа оти е навикнат на Слипкнот па и не му идеше многу во другите бендови.
Брат ти најмалку имаш право да кажуваш зш цело време го дркаш на една единствена група(корн) дома и мислиш дека се бест слушни и др нешо па ќе ти стане јасно шо како :back:

Не свират народно, мислам дека убаво објаснив што мислам.

Си кажа да да ....:tapp:

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Јоеу Jordison за човеков немам зборови како чука тапани свака част осебено она во лондон на концертот кога се врти во круг а он мава како луд свака част :) Ако знаете Јоеу кога бил по мал си ја пиел мочката да види каков вкус има ...

Corey Taylor
Многу добар глас добра боја на гласот и многу добро темпо издржливост што би рекле некој свака част Ме разочара сега со новата маска старата е по убава,од 14 години почнал да се дрогира и спиел во гробишта ...

Paul Gray-Добар бас гитарист не ,знам ногу за него

Sid Wilson По луд DJ немам видено таква енергија во него рипање од 20 метри кршење врат на публиката мавање со боксови луд кур е типот али е ногу добар

Chris Fehn добар типец уште по добра маска :)

Jim Root-добар гитарист немам зборови особено на онаа песна (sik) свирење со мадиња

Craig Jones - Не знам многу за него

Shawn Crahan- многу откачен и познат по она мавање главата по тапаните :)

Mick Thomson- исто многу добар гитарис добар тамдем со Jim Root

Сепак е многу добра група и немате право да серете за Slipknot ајттт

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Ја не се замарам друже со нив иначе имаат добри песни и добра музика и не сум металец да се облекувам така како другите едно ставно си живеам нормален живот како сите а , Slipknot што сакаат нека прават и другите како нив ја само го кажав тоа што го имам читано од списанија интервјуа и слично :smir:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Да се разбреме, израснат сум со Слипкнот, ама Кори е врска немотија. Нема никој да ме убеди дека е добар вокал, урла ко кретен на лајв настапи.

Е? Добар вокал? Си збори на сцена, ја можам вака да пеам ебате. Макс ја крева публиката, мамата у п..!!

J

JOEY JORDISON

Гостин
Да се разбреме, израснат сум со Слипкнот, ама Кори е врска немотија. Нема никој да ме убеди дека е добар вокал, урла ко кретен на лајв настапи.

Е? Добар вокал? Си збори на сцена, ја можам вака да пеам ебате. Макс ја крева публиката, мамата у п..!!
Џабе си израснат со слип кога врска си немаш:S:S ....бразилецов е тапа ....комотно може да ми пее у подрум :vozbud::toe:

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
SLIPKNOT владеат и сите мамара................................................................................................................................................................................................................................................................

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
LOL Овој Corey Taylor може комотно да пее на М2 и Идол и у JJ продукција

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
абе кај и да пее пак ќе биде најдобар...

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
JUMP DA FUCK UP...закон песниче,си го симнав:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom