LOLsmeneti im se maskite,da..i tipot so bocki ko venec okolu glavata e joey jordison,tapanarot :nesum:
-па маските се сменете пред цела година!
LOLsmeneti im se maskite,da..i tipot so bocki ko venec okolu glavata e joey jordison,tapanarot :nesum:
Њу-Метал? Би и одговарало најдобро, богами и така се пишани на неколку сајтови што читам.Слипкнот...бендот што го слушав пред 2 години. Не е фер да зборите дека се тапа, имаат квалитет но не се метал...I repeat: Музиката што ја прават тие не е МЕТАЛ. :nenene: Иако оваа констатација зависи многу од тоа што секој поединечно подразбира под метал. За мене не свират метал. Би ги ставил во некој алтернатив саунд.
П.С Ми текна добра споредба, Слипкнот се метал колку што Мортис е металец. ПОзз
Ну-Метал , не Њу .Њу-Метал? Би и одговарало најдобро, богами и така се пишани на неколку сајтови што читам.
Арно си знаев дека е Ну-Метал од вас тука од некој членови кога викале Њу Њу и јас сега Њу пишав. Нема везеНу-Метал , не Њу .
И да , тоа се .. У секој случај ептен неталентирани гитаристи и Кори како вокал е многу лош (во сооднос со другите нормални вокали) .
Џои Џордисон си е добар тапанар , ама далеку од најдобар да се разбереме
Не свират народно, мислам дека убаво објаснив што мислам.абе народно свират ....СЕШТО -_- -_- -_- -_- -_-
гитаристите не се нешто посебно но во никој случај не смеат да се потценуват мн далеку од тоа за да се потценат .....кори има мн добри гласовни способности и треба секој да му се угледа на еден таков Човек ....а Џои=Mount Everest Крај .....Ну-Метал , не Њу .
И да , тоа се .. У секој случај ептен неталентирани гитаристи и Кори како вокал е многу лош (во сооднос со другите нормални вокали) .
Џои Џордисон си е добар тапанар ,ама далеку од најдобар да се разбереме
Брат ти најмалку имаш право да кажуваш зш цело време го дркаш на една единствена група(корн) дома и мислиш дека се бест слушни и др нешо па ќе ти стане јасно шо како :back:Арно си знаев дека е Ну-Метал од вас тука од некој членови кога викале Њу Њу и јас сега Њу пишав. Нема везе
Кори е многу одбратен искрено кога пее пее ама од другите вокали далеку е по лош како што викаш ти. Тапанарот си е добрар на добро место. Брзи тапани соло-друмс и слично тоа му одговара на Џое. Имаше порано одено за Металика да настапува па и за Корн. Се гледа оти е навикнат на Слипкнот па и не му идеше многу во другите бендови.
Не свират народно, мислам дека убаво објаснив што мислам.
Џабе си израснат со слип кога врска си немаш:S:S ....бразилецов е тапа ....комотно може да ми пее у подрумДа се разбреме, израснат сум со Слипкнот, ама Кори е врска немотија. Нема никој да ме убеди дека е добар вокал, урла ко кретен на лајв настапи.
Е? Добар вокал? Си збори на сцена, ја можам вака да пеам ебате. Макс ја крева публиката, мамата у п..!!