А дали тоа треба да значи дека јас не се разбирам у музика? Само кажав дека Слипнот не ми се по ќеф и то.На крај краева форумов е за тоа како шо знам секој да си каже свое мислење. поздрав:helou:
Можеби не се рабираш чим велиш дека е за луѓе со низок IQ. Ако не се рабираш секоја музика имаш низок IQ. Немора да ја слушаш но треба да се разбираш.
абе каков слипкнот нема врска тоа ...... ама ако додадат Гајда и усте еден тупан !!! и може виолина и гусла и можеби ке биде нешто Фолк Метал ова она а да и мора женски вокал да најдат и по можност ХОР !!!
Мислам дека тогаш ке бидат подобри а сега НЕ што слушате ?? во слипкнот.. јас само едно дерење и некое лупање ама како да е безвеза само така .... незнам ич ги нејкам Слипкнот ? --- тоа си е мое мислење!
А за сите фанови на Слипкнот нека пишат зошто Слипкнот се добри ?
\m/
Си чул ли за симфониски оркестар? Потребни се различни инструменти за изведување на некое дело така да слично е и кај Слипкнот.
Барај на нет конструкција не некоја песна и ќе видиш колку гитари, тапани, клавијатури се потребни за исполнување на некоја нивна песна.
А ако не ти се слуша дерење и лупање не слушај метал.
Слушај си глам, или прогресив на пример Dream Theater тие ти се метал без дерење и лупање и прават добар progressive metal.
Зошто Слип се добри? Зошто некој фан или слушател се пронајдол во нивната музика.
Точно дека Слипкнот се срање, немора да значи дека нив ги слушаат луѓе со низок IQ туку луѓе што немаат појма што е добар метал воопшто. Слипкнот го срами металот како еден многу добар жанр, и ја мислам не би требало да спаѓаат под метал, нека најдат некој нов стил со што ќе се карактеризираат ваквите бендови. Ќе сфатат они еден ден што е суштината во музиката, и дека Слипкнот спаѓаат во најбедната музика што посои.
П.С За тие што ги сакаат Слипкнот, совет- раширете малце познавање на метал и добра музика, нема да ви наштети само ќе се насочите кон подобра музика секако :smir:
Кога веќе си голем познавач на метал музика кажи ни во кој жарн да ги ставиме Слип, зошто го срами металот, и зошто мислиш дека тие луѓе немаат појма од метал. Јас пораснав со метал па ги слушам.
Мислиш дека не ја познавам добро таа музика?