- Член од
- 11 јули 2014
- Мислења
- 3.088
- Поени од реакции
- 4.461
Уметник.
Пред некоја година со пеналот вака ги заебаа Селта, сеа со слободен.
Пред некоја година со пеналот вака ги заебаа Селта, сеа со слободен.
Rafinha лом не направи...Пола Барса у Селта е.
Рамо чисто,исто ко бензвезако го даде голо од некња и му го признааИграме како курац ама секој допир на противник фаул свират...
Она на Фирпо не ми се виде како рака, некој да прати слика?
Исто ми се виде и мене дека е рамо..Рамо чисто,исто ко бензвезако го даде голо од некња и му го признаа
Рамо чисто,исто ко бензвезако го даде голо од некња и му го признаа
А значи регуларен бил голот на Бенз?Исто ми се виде и мене дека е рамо..
Прво, Нејмар никогаш повеќе нема да игра за Барселона. Второ, проблемот на Барса не се решава со еден играч. Барса во моментов има топ голман, просечна одбрана, ужасен и дооден среден ред, непостоечко лево крило, и Суарез и Меси. На Барса и требаат 3 или 4 квалитетни трансфери за да го закрпи тимот, ама во ситуација кога спукаа 400 милиони на Дембеле, Кутињо и Гризман, не можат да ги направат.10 дена имаат за да ја платат клаузулата на Лаутаро (мислам дека прва недела од јули важи само), не ми се верува дека ќе се случи тоа, а и не би сакал, туку да се оди ол ин на Нејмар. Глуматор, копиле, гад, во години, се стои, ама на терен никој не бил поблиску до Меси, ниту ќе биде некој од новиве серковци, факт. Две-три сезони додека е Меси сеуште тука, нека го вратат, да погледаме фудбал повторно. После шо сакаат нека прават.
Постот ти е субјективен реално, егостички, баш во твој стилПрво, Нејмар никогаш повеќе нема да игра за Барселона. Второ, проблемот на Барса не се решава со еден играч. Барса во моментов има топ голман, просечна одбрана, ужасен и дооден среден ред, непостоечко лево крило, и Суарез и Меси. На Барса и требаат 3 или 4 квалитетни трансфери за да го закрпи тимот, ама во ситуација кога спукаа 400 милиони на Дембеле, Кутињо и Гризман, не можат да ги направат.
Реалноста е дека Меси полека доодува, и за година две Барса ќе биде четврт тим во Шпанија, ќе се врати во времето кога со Валенсија се бореа за место во Лига на Шампиони. Нема никава иднина тимот. Нула. Нешто како Арсенал, кој нема да може ниту во 10 години да се опорави.
Не друже. Бенз чиста рака а судијата не свирна ништо. Тука обратно, рамо беше а судијата свирна.. Во двете случки судијата е крив.А значи регуларен бил голот на Бенз?![]()