Ненад, чудото од Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
Висок е само 1.70

Штета шо е толку низок, од 5 години го форсира татко му и па ништо од него... со 170 неможе ни плеј да игра во нашава лига

15 години максимум 16, и сега бааш може да израсне највеќе. А богами па и висината не секогаш е пресудна до кај 180 ако дојде, а би требало да дојде ќе биде таман.

Ретки се тие случаеви кои израснале во тие години,али ќе видиме.А за висината ај со 180 може некако да надокнади ако е добар али со 170 ќе се губи на терен.

• Ми се допаѓа
Reactions: Bog
Детево денеска за првпат е викнато за настап за Сениорска репрезентација!!!
Секако дека е само на поширокиот список ама и тоа кажува за каков талент се работи

Што ви е бе, го напраивте девојче у курац. Немало да расте веќе :pos:Баш на 16 и 17 години највеќе се извишуваат машките. :D

имаш информација за овој дечко?
se preseli u grcija i mislam deka ne igra vekje kosharka. nenormalen odraz i brzina imashe, ucheshe so mene do 4to ili 5tto oddelenie, da ostaneshe u mkd sigurno daleku kje stigneshe, ali ..
i imashe mn jaka sestra :D

Знаев дека некаде има ваква тема :pos:
Не поздрави дечково.

Првите страни од темава ме потсетија, што се деси со она детено Пецев? Веројатно тој беше она дете што го викаа по бубамари, емисии, праеше атракци нешто со два баскета уште многу мал, настапуваше и на полувреме на финале на Евролига или ЕП во Белград со своја точка. Пропо?

Првите страни од темава ме потсетија, што се деси со она детено Пецев? Веројатно тој беше она дете што го викаа по бубамари, емисии, праеше атракци нешто со два баскета уште многу мал, настапуваше и на полувреме на финале на Евролига или ЕП во Белград со своја точка. Пропо?
Ако е овој, тогаш е кондиционен тренер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom